AMI: „Am facut backing vocal pentru Andra”

De: Nicoleta Nicolae / 03.11.2016, 11:42
AMI:

AMI a devenit cunoscuta si indragita de public dupa lansarea piesei „Trumpet Lights“.

 

Piesele sale cu influente Pop-Latino-Reggae au cucerit publicul din Romania si au reusit sa stranga un numar mare de vizualizari pe Youtube. AMI are o cariera muzicala in plina expansiune, castigand  aprecierea fanilor cu fiecare piesa lansata.  Ea este singura artista cu care Grasu XXl a colaborat. Cei doi au  realizat  piesele “Deja VU” si “3 lucruri”.

        Ultima piesa lansata de AMI “Te astept diseara” are un mesaj foarte emotionant si reprezinta un mesaj adresat unui  fost iubit.

       AMI a muncit mult pentru a avea o cariera muzicala si ne-a povestit cum a intrat ea in lumea   muzicala. Artista marturiseste ca a facut backing vocal pentru Andra si ca aceasta experienta ajutat-o foarte mult. Fiind o fire sociabila, artista si-a facut prieteni printre membrii trupei, cu care tine  si acum legatura.

     „Primul meu contact cu această lume a fost când Ovidiu Baciu m-a prezentat Andrei. Am facut backing vocal pentru Andra, timp de un an jumătate. A fost o experienta minunata si am invatat multe in aceea perioada. M-am inteles foarte bine cu toata lumea din trupa si am ramas prieteni.”