Ami şi Sorin Dănescu de la Diesel aleargă la maraton, pentru o cauză nobilă

De: Cătălina Matei / 01.10.2014, 10:34
Ami şi Sorin Dănescu de la Diesel aleargă la maraton, pentru o cauză nobilă
Îndrăgită cântăreaţă Ami şi Sorin Danescu, solistul trupei Diesel, vor participa săptămâna aceasta la Maratonul Internaţional Bucureşti, pe 5 octombrie, în cadrul proiectului Hope and Homes for Children, menit să-i ajute pe copiii instituţionalizaţi în România.

“Este o cauză nobilă, pentru care merită să mă antrenez şi merită să încerc să reuşesc. Nimic nu e prea mult pentru aceşti copii!”, a spus Ami. Cântăreaţă recunoaşte că merge la sala de fitness ori de câte ori are timp şi îi place foarte mult să alerge: ”Tocmai de aceea am spus DA acestei provocări şi voi fi prezentă pe 5 octombrie la maraton alături de alţi artişti şi nu numai”, a explicat artistă.

Pe lângă participarea la Maratonul Internaţional Bucureşti, Ami a lansat luna trecută un nou videoclip, împreună cu MediaPro Music, “Playa en Costa Râca”, pe care îl puteţi urmări aici: https://www.youtube.com/watch?v=ikODijwZ-a0

Şi Sorin Danescu de la Diesel se pregăteşte intens de maraton, însă a ales o metodă originală de antrenament: “Voi alerga o distanţă egală de câteva ori înainte de concursul propriu-zis, eventual cu câteva sacose în mână, ca să-mi pară mai uşor după aceea!”, a explicat artistul. Deşi Sorin Danescu nu este la prima misiune în sprijinul copiilor instituţionalizaţi din România, pe 5 octombrie, solistul vocal al trupei Diesel va participa la primul maraton din viaţa sa.

FOTO: Silviu Săndulescu

Trupa Diesel a lansat la începutul lunii august un videoclip inedit, pentru cel de-al doilea single al trupei, “Cer”, filmările cu membrii trupei realizându-se cu capul în jos. Povestea videoclipului urmăreşte visul suprarealist al personajului principal, care, odată lovit accidental de către un instrument al membrilor trupei, intra într-o relaţie specială cu formaţia şi cu o frumoasă fată pe care o reîntâlneşte, odată trezit din vis.

Puteţi urmări aici videoclipul Diesel – “Cer”: https://www.youtube.com/watch?v=whN3d00bcII&list=UU6oZDJZhFSFjSSHpzkyr03g