Ami, videoclip spectaculos pentru piesa “Playa en Costa Rica”

Apropo.ro / 24.08.2014, 08:00
Ami, videoclip spectaculos pentru piesa “Playa en Costa Rica”
Ami a filmat în urmă cu două săptămâni un videoclip spectaculos şi senzual, pentru noul său single, “Playa en Costa Rica”.
“Noua mea piesă este una de dragoste şi vorbeşte despre o fată care simte iubirea şi acea căldură exotică în braţele iubitului, ca şi cum ar fi pe o plajă din Costa Rica. “Playa en Costa Rica” este compusă de Adi Colceru, alias David Deejay, iar versurile îmi aparţin şi consider că mă reprezintă din toate punctele de vedere. Acest nou single este cu siguranţă un mare pas către maturizarea mea ca artist”, a spus Ami. 
 
Foto: Facebook
 
Filmările pentru noul videoclip au durat peste 24 de ore şi au avut loc la Cazinoul din Constanţa, în regia lui Florin Botea. Cele şapte ţinute ale artistei au fost asigurate de Magda Mohamed, iar de coafuri şi machiaj s-a ocupat Claudia Muşat. Dat fiind faptul că este o piesă latino, în videoclip puteţi vedea şi un dans spectaculos realizat de trei dansatoare de flamenco. 
 
“Sunt multe locuri pe care oricine ar vrea să le viziteze! Având în vedere că afară e vara şi cald, mi-am imaginat cum ar fi să petreci timpul cu persoana iubită sau, de ce nu, să întâlneşti dragostea într-un loc exotic, iar Costa Rica mi s-a părut un loc potrivit”, a explicat artista. 
 
Videoclipul va fi lansat săptămâna viitoare, împreună cu MediaPro Music. “Sunt extrem de încântată de rezultat, este un clip foarte reuşit, exact ceea ce îmi doream pentru piesa aceasta”, a încheiat Ami. 
 
Până la lansarea videoclipului Ami – “Playa en Costa Rica”, puteţi urmări aici câteva secvenţe: