Amical cu AS Roma

Apropo.ro / 05.08.2004, 10:04
Amical cu AS Roma
FC Steaua a primit, miercuri, o invitație din partea gruparii AS Roma sa dispute un meci amical pe 29 august, cu ocazia prezentarii lotului formației italiene în vederea noului sezon, informeaza site-ul oficial al clubului din Bulevardul Ghencea. Festivitatea de prezentare a

FC Steaua a primit, miercuri, o invitație din partea gruparii AS Roma sa dispute un meci amical pe 29 august, cu ocazia prezentarii lotului formației italiene în vederea noului sezon, informeaza site-ul oficial al clubului din Bulevardul Ghencea.

Festivitatea de prezentare a lotului echipei AS Roma va avea loc pe „Stadio Olimpico” și va fi urmata de o partida amicala în compania formației pregatite de Walter Zenga.

Internaționalul român al echipei italiene, Cristian Chivu, nu va putea evolua împotriva gruparii din Bulevardul Ghencea, deoarece este în perioada de recuperare dupa operația suferita la degetul mic al piciorului drept.

Antrenor secund italian la Steaua

Conducerea tehnica a echipei Steaua București a fost completata cu antrenorul secund italian Massimo Pedrazzini, care a sosit, miercuri, în România și va fi prezent la cel de-al doilea antrenament al zilei, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.

Massimo Pedrazzini, în vîrsta de 43 de ani, a pregatit în sezonul trecut echipa Monza, din Serie C1.

La Steaua figureaza ca antrenor secund și mijlocașul Dorinel Munteanu.

În zilele urmatoare va fi stabilit numele tehnicianului care se va ocupa de pregatirea portarilor.

Mediafax