Amical cu Mobexpert Stefanesti

Apropo.ro / 02.09.2004, 10:26
Amical cu Mobexpert Stefanesti
Echipa naționala a României a disputat, miercuri, un joc de pregatire în compania divizionarei C Mobexpert Ștefanești, al carui rezultat nu s-a contabilizat, partida fiind deseori întrerupta pentru ca selecționerul Anghel Iordanescu sa le dea jucatorilor sai

Echipa naționala a României a disputat, miercuri, un joc de pregatire în compania divizionarei C Mobexpert Ștefanești, al carui rezultat nu s-a contabilizat, partida fiind deseori întrerupta pentru ca selecționerul Anghel Iordanescu sa le dea jucatorilor sai indicații tactice.

La meciul disputat pe parcursul a doua reprize a cîte 60 de minute, au participat toți cei 25 de componenți ai lotului primei reprezentative.

Echipa de start a fost formata din Lobonț – Stoican, F. Moldovan, Iencși, Raț – Fl. Petre, Șoava, Pancu, Cernat – Mutu, Danciulescu, pe parcurs fiind introduși pe teren și ceilalți internaționali.

Componenții lotului echipei naționale vor decola, joi, la ora 11.00, spre Craiova, de pe aeroportul Henri Coanda, îmbarcarea urmînd sa se faca la terminalul Sosiri Interne.

Mediafax