Amical: Dinamo – Sturm Graz 5-2 (Prosport)

Apropo.ro / 28.01.2009, 17:04
Amical: Dinamo - Sturm Graz 5-2 (Prosport)
Rednic nu s-a bazat in aceasta partida pe Cosmin Moti, Cristi Pulhac, Florin Bratu, Ousmane N`Doye si Ianis Zicu, scrie Prosport.

Balul l-a deschis rapid "manelistul" Torje, in minutul 3, care a inscris cu capul, la o faza in care Bostina si Vranjkovic au colaborat foarte bine. Sutul mijlocasului sarb a fost parat de goolkeeper-ul austriac, doar pana la Torje, care a inscris din 8 metri, cu poarta goala. Urmatorul care a iesit la rampa a fost "rebutul" Niculescu. Doar de 22 de minute a avut nevoie varful dinamovist, pentru a readuce zambetul pe fata suporterilor cainilor, cu o executie din specialitatea casei, din lovitura libera.

Dupa o jumatate de ora de joc un alt "renegat", Lucian Goian, duce scorul la 3-0. Fundasul dinamovist a inscris cu un sut puternic sub bara, din cativa metri, doar ca, din pacate pentru Dinamo, in fata sa nu erau olandezii de la NEC.

La pauza, Rednic schimba apropae intrega garnitura, dar jocul cainilor da randament in continuare. Mitea inscrie primul sau gol dupa ce intercepteaza un balon trimis neglijent acasa de un fundas de la Sturm, apoi austriecii le dau emotii dinamovistilor, dupa ce reusesc doua goluri in doua minute. Acelasi Mitea indeparteaza insa in minutul 74 emotiile dinamovistilor, speriati de un nou scenariu "Foresta", dupa ce reface diferenta de trei goluri pe tabela, sut plasat de la 14 metri.

5-2 scor final, iar Mircea Rednic are destul motive de bucurie pentru evolutia jucatorilor sai, cel putin de cum a aratat prestatia dinamovistilor in prima parte a amicalului.

Mai multe detalii despre Dinamo-Sturm Graz, pe Prosport.ro.


Sursa foto: Prosport