Amical le merge bine

De: Mirel Mircea / 05.02.2008, 12:55
Lucrurile par sa mearga din ce in ce mai bine la Steaua. Achizitiile de milioane incep sa se integreze, iar victoriile curg una dupa alta

Lucrurile par sa mearga din ce in ce mai bine la Steaua. Achizitiile de milioane incep sa se integreze, iar victoriile curg una dupa alta.

Astazi, stelistii au mai facut o victima in cel de-al patrulea meci al turneului de pregatire din Cipru. De aceasta data a venit randul cehilor de la FK Teplice sa se vada invinsi.

Dupa o prima repriza terna, in care echipele si-au impartit in mod egal dominarea, in a doua repriza jucatorii stelisti au apasat pe acceleratie si au reusit sa marcheze de doua ori, prin Mendoza (’56) si Pepe Moreno (’76), ambele goluri venind in urma a doua suturi din afara careului de 16 metri.

Pentru acest meci, Marius Lacatus a apelat la urmatorii jucatori: Cernea (Zapata ’46) – P. Marin (Mustata ’83), E. Baciu, Ghionea (Rada ’46), Dino Eze (Golanski ’69) – Neaga, Lovin (Surdu ’49), Plesan, Andres Mendoza (Al. Iacob ’76) – Dayro Moreno (V. Badea ’69), Jose Moreno.

In celelalte trei meciuri ale turneului din Cipru, Steaua a obtinut trei victorii: 2-1 cu Ceske Budejovice si 1-0 cu Metalurgs Liepajas si Levski Sofia.