Amna a ajuns locul 1 în Japonia

Apropo.ro / 10.04.2013, 15:45
Amna a ajuns locul 1 în Japonia
Artista care a devenit celebră la nivel internaţional, cântând în faţa a zeci de mii de fani, participând la cele mai mari festivaluri ocupă săptămâna aceasta locul 1 în iTunes Store Top 10 Dance Songs Japan!

Africa, Asia, Europa, America de Sud – toate aceste teritorii au urcat-o pe Amna în topul clasamentelor radio şi digitale, fascinaţi fiind de energia ei jucăuşă, vocea puternică şi ritmurile inspirate parcă dintr-o vară fără sfârşit.
Astfel, Amna calcă pe urmele Innei, susţinând concerte pe toate continentele şi lansând albume internaţionale. În luna martie cântăreaţa a lansat primul său album în Japonia. Acesta este fast-hit, urcând atât pe radio, cât şi în mediul digital încâ din prima zi de la lansare. Materialul se află în prezent pe locul 4 în clasamentul vânzărilor, alături de artişti ca David Guetta sau Justin Timberlake şi Lil Wayne.
‘Îmi doream foarte mult ca muzica mea să ajungă şi în Japonia! Sunt fascinateă de tot ce înseamnă Asia. Sunt foarte fericită pentru tot ce s-a întâmplat cu muzica mea! Aştept cu nerăbdare turneul din Japonia!’ a zis Amna zâmbind.
Ascensinea în topurile din Japonia vine ca o completare la succesul răsunător din Africa, America Centrală şi de Sud.
Cu puţin timp în urmă, Amna a luat parte la cel mai grandios eveniment muzical din Africa – Tunisian Music Awards, acolo unde a câştigat premiul pentru ‘Best International Female’. În Columbia a avut deja parte de colaborări cu vedete de top şi a participat la festivaluri cu peste 60.000 de spectatori.