Amna are un nou single

Apropo.ro / 09.07.2012, 12:19
Amna are un nou single
Amna, noua senzaţie a muzicii dance, apreciată mai ales în Polonia, Spania şi ţările din America de Sud se pregăteşte să lanseze un nou single.

După hit-urile „Tell me why”, „She Bangs” şi „Esta noche”, solista propune, de data aceasta, publicului din România, dar şi celui de peste hotare o compoziţie proprie. „Îmi place să îmi compun singură muzica. Petrec zeci de ore, în studio. De data aceasta, am colaborat cu LLP, cel care a instrumentat piesa >. Nu pot să vă dezvălui încă titlul noii piese, dar pot să vă spun că păstrează acelaşi stil muzical, orientat către muzica de clubbing, însă cu un sound mai matur”, spune Amna.

AmnaDe curând ea a fost protagonista unei şedinţe foto „hot”, din care îşi va alege coperta pentru noul single. In această vară, Amna va susţine numeroase concerte în ţară şi peste hotare, fiind în tratative pentru un turneu în America Latină. In plus, intenţionează să se concentreze pe munca de „producător muzical”.

„Andreea Bălan a venit în studioul în care lucrez. A ascultat o piesă care i-a plăcut foarte mult. Rămâne să o şI înregistrăm”, spune solista. Amna cantă de la trei, patru ani, a studiat pianul şi a luat lecţii de canto cu Crina Mardare. Ea a participat la toate concursurile organizate de televiziunile din România, printre care „Alege ASIA”, „Megastar”, „Star Factory” şi preselecţia pentru trupa Mandinga.

Dana Popa