Amna, „chinuită” de soţ. Ce s-a întâmplat?

Apropo.ro / 24.03.2017, 09:55
Amna, „chinuită” de soţ. Ce s-a întâmplat?
Daniela Gyorfi şi George Tal, Graţiela şi Andrei Duban şi Amna şi Cristi Muşat sunt cele trei cupluri care se vor întrece sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, în emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1. Cei şase concurenţi vor face tot posibilul pentru a demonstra că sunt „2k1”, iar pentru asta Mirela Vaida le-a pregătit un extemporal despre casă şi familie.

Rând pe rând, o mulţime de întrebări spumoase le vor da bătăi de cap cuplurilor pe parcursul emisiunii, stârnind totodată hohote de râs în platoul emisiunii. Acest lucru se va întâmpla şi în cadrul rundei „Începutul relaţiei”, când Cristi Muşat, soţul Amnei, le va povesti cum a decurs cererea în căsătorie. „Am oficializat relaţia după 3-4 ani. Eram în vacanţă în Egipt şi eram convins că se aşteaptă să fie cerută în căsătorie, aşa că am ţinut-o pe jar până în ultima zi!”, va declara Cristi, iar Amna va completa imediat „Măi oameni buni, a ţinut inelul ascuns într-un ciorap. Până la urmă, în ultima zi de concediu a îngenuncheat!”.

Ce dezvăluiri vor mai face invitaţii Mirelei din această ediţie, telespectatorii vor afla urmărind sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, „2k1”, la Antena 1.

Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.