Amna şi Şerban Copoţ, în pauză vocală. Ce s-a întâmplat?

De: Cătălina Matei / 16.09.2016, 12:17
Amna şi Şerban Copoţ, în pauză vocală. Ce s-a întâmplat?
Misiune grea pentru Amna şi Şerban Copoţ, sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, când vor trebui să-i imite pe James Brown şi Janis Joplin. Iar aceste transformări le-au creat oareşce probleme celor doi artişti-concurenţi.

Şerban a răguşit la repetiţii încercând să cânte ca Janis Joplin şi spune că a trebuit să intre în pauză vocală 24 de ore, ca să poată urca apoi pe scena de la „Te cunosc de undeva!” să realizeze transformarea oferită lui de ruleta personajelor.

La rândul ei, Amna a avut probleme cu glasul după ce l-a imitat pe James Brown. „Eram deja răcită, iar după ce am forţat vocea pentru James Brown am rămas cu o răguşeală care a necesitat ulterior un repaus vocal de două zile. Deşi personajul este foarte greu, mi-a plăcut foarte mult să-l aduc pe James Brown pe scena de la “Te cunosc de undeva!” Acum sunt foarte bine, mi-am revenit complet”, spune Amna.

Cum au apreciat juraţii transformarea Amnei şi pe cea a lui Şerban Copoţ, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.