Amna, tribut induioşător Mădălinei Manole!

Apropo.ro / 13.07.2012, 13:28
Amna, tribut induioşător Mădălinei Manole!
Iată cum cântă piesa “A fost iubire”!

La doi ani de la tragica dispariţie a Mădălinei Manole, Amna îi aduce artistei un omagiu înduioşător interpretând în varianta proprie una din cele mai dragi piese ale regretatei cântăreţe, „A fost iubire”.
După un concert, în camera de hotel, acompaniată doar de o chitară, Amna a fost filmată cântând live piesa pe care Mădălina a lansat-o în 2007.
„A fost o mare voce, un talent deosebit! Toată copilăria i-am fredonat melodiile. Cel mai mult mi-a plăcut >, un adevărat hit la momentul respectiv. Am văzut-o pe Mădălina live, într-un spectacol, la Teatrul de vară de la Costineşti. Am rămas fascinată de vocea şi de prezenţa ei scenică”, spune Amna.

AmnaLa doi ani de la moartea Mădălinei Manole, Amna îşi aminteşte cu tristeţe ziua în care a auzit tragica veste a sinuciderii artistei.
„Mă uitam la televizor şi nu puteam să cred că este real! Am fost şocată. Am urmărit jurnalele de ştiri de pe toate posturile, timp de ore! M-a întristat modul, în care s-a comentat viaţa Mădălinei, dar şi faptul că românii îşi amintesc de artişti valoroşi, abia după ce aceştia se sting din viaţă. Este foarte trist!”, mărturiseşte Amna.
In memoria solistei, Amna a postat pe pagina personala de Facebook, www.facebook.com/AmnaOfficial, propria variantă a melodiei „A fost iubire”, pe care le-o dedică tuturor celor care au iubit-o pe Mădălina Manole şi o păstrează mereu în gândul şi inima lor.
„Odihneşte-te în pace, Mădălina!”, este mesajul pe care Amna l-a transmis la finalul melodiei.
Amna este cântăreaţa care a dominat topurile din România şi a trecut graniţele ţării cu piesa „Tell me Why” şi este considerată un superstar în Polonia.

Video: