Amor în habitaclu! Ce vedete confundă maşina cu patul

Apropo.ro / 19.03.2015, 08:00
Amor în habitaclu! Ce vedete confundă maşina cu patul
Este incitant, incomod, imoral, interzis. Iată câteva motive perfecte pentru a marşa la o partidă de sex în maşină.


Scarlett Johansson: „Îmi place ideea de sex în maşină. Dacă sunt în dispoziţia necesară şi vreau ceva nebunesc, provocator, prima alegere este, în mod clar, bancheta din spate a maşinii”.

Unul dintre cele mai mari scandaluri sexuale ale anilor ’90 a fost arestarea lui Hugh Grant în SUA, acesta fiind surprins de poliţie cu o prostituată în maşină. Pentru fapta sa reprobabilă, actorul britanic a fost amendat cu 1.180 de dolari şi a primit doi ani cu suspendare. Mai mult, Grant a fost obligat să participe la cursurile unui program de educare cu privire la pericolul SIDA.

Una dintre numeroasele amante ale lui Tiger Woods, chelneriţa Mindi Lawton, a dezvăluit detalii picante ale relaţiei ei cu jucătorul de golf. Conform acesteia, Woods prefera ca întâlnirile lor pasionale să se desfăşoare în maşină, eventual oprită într-un loc deloc strategic, precum parcarea unei biserici!

Eva Mendes a mărturisit, cu seninătate, că a reuşit să facă sex în 50 de state din SUA. Presată să dea detalii, senzuala actriţă a ţinut să precizeze că n-a fost vorba de 50 de bărbaţi diferiţi. „Când eram mai tânără, am plecat într-o excursie de-a lungul Statelor Unite, cu maşina”, a spus Mendes. „Am avut parte de cele mai tari partide în Arizona şi Colorado. Să fi fost de vină aerul curat, liniştea, cerul nesfârşit? în orice caz, mi-a plăcut extrem de mult”.

Foto: Northfoto

 

 

 

 

Tags: