Amuzante pentru noi, legi pentru ei

Apropo.ro / 26.10.2008, 00:06
Unele poate le-ati auzit de la prieteni, anumite lucruri le-ati citit pe net, altele le veti afla mai jos.

Unele poate le-ati auzit de la prieteni, anumite lucruri le-ati citit pe net, altele le veti afla mai jos.

Concluzia este ca traim intr-o lume nebuna si legile noastre ne dovedesc asta:

Barbatii din Liban au voie sa intretina relatii sexuale cu animale, dar conditia este ca animalul sa fie de sex feminin. In caz ca este animal de sex masculin, acestia sunt pedepsiti cu moartea.(Da! acum chiar ca are sens)

In Bahrain un medic ginecolog(de sex masculin) are voie sa examineze organele genitale ale unei paciente dar nu pe cale directa. El poate "inspecta situatia" numai in reflexia unei oglinzi.(Oare arata diferit in reflexie?)

Musulmanilor le este interzis sa priveasca organele genitale ale unui cadavru. Acestea trebuie tot timpul sa fie acoperite ori cu o caramida ori cu o placa de lemn.(O caramida??)

Pedeapsa pentru masturbare in Indonesia este decapitarea.(…inseamna ca nu vor afla cand vor orbi?)

Exista barbati in Guam platiti pentru a se plimba de-a lungul tarii si a dezvirgina femei tinere. Motivul: sub legea Guam-ului este interzis unei femei sa se casatoreasca virgina.(Haideti sa ne gandim un minut: mai exista vre-un alt loc pe lumea asta care sa iti ofere asa ceva?)

In Hong Kong, o femeie inselata are dreptul legal de a-si omora concubinul, dar numai cu mainile goale. In schimb poate sa omoare amanta acestuia prin orice metoda dorita.(Asta da dreptate…)

Fata cu pesteleVanzatoarele topless sunt acceptate legal in Liverpool, Anglia, dar numai in magazinele de pestisori exotici.(Perfect logic, cum de nu m-am prins?)

In Cali, Colombia, o femeie poate intretine relatii sexuale numai cu sotul ei, si prima oara cand se intampla acest lucru mama acesteia trebuie sa fie in camera pentru a confirma "evenimentul".(Unii barbati ar tremura la un astfel de gand)

In Santa Cruz, Bolivia, este ilegal pentru un barbat sa aiba relatii sexuale cu o femeie si cu fiica ei in acelasi timp.(Presupun ca a fost o problema serioasa de au aprobat aceasta lege)

In Maryland este ilegala vanzarea prezervativelor la automate stradale cu exceptia locurilor in care sunt vandute bauturi alcolice.(Asa-i ca este un loc superb? Nu la fel de mult ca in Guam)

Daca insisti prin a lovi cu capul un perete vei consuma 150 de calorii pe ora.(Unii dau bani ca sa afle cum pot slabi)

Oamenii si delfinii sunt singurele specii care intretin relatii sexuale din placere.(Probabil de aia Flipper zambea mereu)

Cel mai puternic muschi al corpului este limba.(Si cel mai lung…) 

O furnica poate ridica de peste 50 de ori greutatea ei, poate trage de peste 30 de ori aceeasi greutate si intotdeauna cade pe partea ei dreapta cand este intoxicata.(Oare cate resurse guvernamentale au fost alocate pentru a se afla ultima informatie?)

Fluturii gusta folosindu-si picioarele.(Nu stiu ce reactie as putea avea la o informatie ca asta…)

Ochiul unui strut este mai mare in dimensiune decat creierul acestuia.(Cunosc cateva persoane care respecta acelasi tipar)

Stelutele de mare nu au creier deloc.(Cunosc si cateva persoane de-astea)

 

URMARESTE BANCURI TOPLESS NUMAI PE SHOWBIZ.RO

BANCURI TOPLESS SHOWBIZ.RO