Amway continuă seria de caravane la Piteşti

Apropo.ro / 21.11.2013, 17:09
Amway continuă seria de caravane la Piteşti
Amway România continuă la Piteşti duminică, 24 noiembrie, seria de caravane începută cu Braşov şi Iaşi în această primăvară, cu ocazia sărbătoririi a 15 ani de prezenţă pe piaţa din România.

Evenimentul din Piteşti va avea loc între orele 13:00-18:00 pe scena din EuroMall şi va cuprinde tombole cu premii surpriză, diverse concursuri şi demonstraţii interactive organizate de echipa Amway pentru a prezenta brandurile şi oportunităţile de business.

De 15 ani ne dedicăm continuu activitatea din România spre îmbunătăţirea nivelului de trai al celor din jur. Prin activităţile desfăşurate în cadrul caravanei Amway ne-am dorit ca vizitatorii să cunoască mai bine compania, produsele de înaltă calitate, precum şi proiectele pe care le-am desfăşurat pe parcursul anilor în vederea susţinerii comunităţilor din care facem parte. Într-o lume în care economia se schimbă la tot pasul, considerăm că oportunităţile de afaceri oferite de Amway sunt un prilej unic de a-ţi dezvolta propria afacere beneficiind de sprijinul unei echipe cu experienţă internaţională pentru a-ţi asigura libertatea, obţine venituri suplimentare şi a-ţi transforma visele în realitate, a declarat Ioana Enache, Director General Amway România.

Toţi vizitatorii vor avea ocazia, preţ de o zi, să participe la testări de produse de înaltă calitate din cele mai cunoscute branduri Amway, prezentări profesionale din partea specialiştilor Amway despre cum să ne alimentăm corespunzător şi să urmăm un stil de viaţă sănătos, precum şi cum să ne îngrijim frumos corpul şi locuinţa. În acelaşi timp, doamnele vor fi răsfăţate din oră în oră cu o sesiune de machiaj profesional cu produse marca ARTISTRY (una dintre primele cinci cele mai vândute mărci de produse premium de îngrijire a tenului din lume), realizată gratuit de specialiştii în frumuseţe Amway şi pot primi sfaturi despre ultimele tendinţe în machiajul de zi sau de seară.

Piteştenii vor putea afla, totodată, avantajele începerii unei afaceri pe cont propriu beneficiind de sprijinul uneia dintre cele mai mari companii de vânzări directe din lume. În acest sens, produsele Amway sunt supuse constant cercetării de către profesioniştii din cadrul departamentului de Cercetare şi Dezvoltare Amway pentru a oferi clienţilor tot ce e mai bun dintr-un portofoliu variat de branduri recunoscute la nivel global.

Caravana Amway îşi va încheia ediţia de anul acesta cu un eveniment inedit în Piteşti în care nu vor lipsi surprizele, iar atmosfera de buna dispoziţie va cuprinde fiecare vizitator din EuroMall!