Amway deschide noul Centru de Afaceri din Bucureşti

Apropo.ro / 25.05.2012, 13:38
Amway deschide noul Centru de Afaceri din Bucureşti
Amway România deschide porţile Centrului de Afaceri din Bucureşti, un concept modern dedicat întreprinzătorilor privaţi, parteneri ai companiei.

Centrul se întinde pe o suprafaţă de 600 metri pătraţi şi este structurat în trei zone: spaţiul destinat discuţiilor de afaceri, spaţiul comercial de unde întreprinzătorii pot achiziţiona produsele din portofoliul Amway şi o sală de training.

AmwayCentrul asigură, astfel, organizarea cursurilor de dezvoltare profesională şi a sesiunilor de prezentare a produselor susţinute de consultanţi Amway specializaţi. Noul centru se aliniază standardelor Centrelor de Afaceri deschise de Amway şi în alte oraşe din Europa precum Viena, Londra, Istanbul şi Munchen. Investiţia Amway România se ridică la 370.000 USD şi include, pe lângă Centrul de Afaceri, dotările din noul sediu al companiei, situat în Bucureşti, precum şi o nouă platformă online www.amway.ro care permite o interacţiune performantă a întreprinzătorilor privaţi şi clienţilor cu compania şi produsele sale.