Amway prezintă Nutrilite Proteine din plante

Apropo.ro / 13.11.2013, 14:53
Amway prezintă Nutrilite Proteine din plante
Amway prezintă Nutrilite Proteine din plante, o sursă de proteine din soia, grâu şi mazăre, disponibilă sub forma unei pulbere fine care asigură organismului necesarul zilnic de proteine şi aminoacizi esenţiali.

”Fiind unul dintre macronutrienţii de bază într-o dietă echilibrată, proteinele trebuie consumate în fiecare zi pentru a ne menţine starea de bine. Majoritatea persoanelor întâmpină dificultăţi în a consuma cantitatea recomandată de proteine în alimentaţie şi, de aceea, o sursă de proteine de înaltă calitate, precum Nutrilite Proteine din plante, le ajută să ofere organismului ”combustibilul” de care are nevoie,” declară Gene Maly, Senior Nutrilite Research Scientist.

Nutrilite Proteine din plante nu conţine lactoză şi este o alternativă optimă şi de calitate pentru sursele tradiţionale de proteine ca de exemplu carne roşie, brânzeturi, ouă sau lapte integral, în paralel cu o dietă echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

În istoria mărcii Nutrilite, observarea comportamentului alimentar al vacilor a fost o revelaţie pentru fondatorul acesteia, Carl Rehnborg. După ce s-a întors din China la începutul anilor 1900, a observat că cele mai sănătoase vaci aveau o dietă compusă din lucernă şi apă – aveau blana mai strălucitoare, produceau cel mai mult lapte şi luau mai mult în greutate. Şi-a dat seama că pentru o dezvoltare bună, vacile aveau nevoie de nutrienţii esenţiali care se regăsesc în plantele precum lucerna.

Astăzi, cercetătorii Nutrilite au pornit de la constatarea lui Carl Rehnborg şi au dus-o un pas mai departe, reîntorcându-se la sursa naturală, creând o pulbere de proteine pe bază de plante care asigură toţi aminoacizii esenţiali de care au nevoie oamenii în alimentaţie. Această idee simplă a condus la realizarea produsului Nutrilite Proteine din plante.

O alimentaţie insuficientă

O dietă sănătoasă, bogată în nutrienţi esenţiali, ar trebui să fie prima alegere pentru a-i oferi organismului nutriţia de care are nevoie. Dar studiile de cercetare au arătat că majoritatea persoanelor nu consumă cantitatea zilnică recomandată de fructe şi legume, privând organismul de elemente importante pentru sănătatea lor. Organismul uman nu produce 9 dintre aminoacizii esenţiali găsiţi în proteine şi, de aceea,  trebuie fie aprovizionat zilnic. Astfel, dacă organismul are nevoie de mai multe proteine decât ceea ce obţineţi doar din alimentaţie, suplimentarea acestora joacă un rol important pentru a ajuta la completarea carenţelor alimentare.

Un nou recipient

A fost realizat un nou recipient utilizând 100% plastic reciclabil care este mai uşor de reciclat şi reduce amprenta de carbon prin eliminarea operaţiunilor de transport şi expediere. Recipientul este fabricat în centrul Amway din Ada, Michigan pentru a putea avea control total asupra întregului proces de fabricare, de la formulă la producţie.

Nutrilite Proteine din plante este comercializat doar prin intermediul distribuitorilor Amway. Pentru informaţii suplimentare, puteţi accesa www.amway.ro.