Amy Winehouse a scapat de acuzatii

Apropo.ro / 02.03.2008, 14:01
Amy Winehouse a scapat de acuzatii
Ancheta politiei impotriva cantaretei Amy Winehouse s-a incheiat iar autoritatile au decis ca nu vor lua nicio masura impotriva cantaretei.

Ancheta Scotland Yard impotriva cantaretei britanice Amy Winehouse in cazul sotului ei s-a incheiat iar autoritatile au decis ca nu vor lua nicio masura impotriva cantaretei, informeaza MTV. Amy fusese arestata in decembrie sub acuzatia de obstructionare a justitiei si eliberata pe cautiune cateva ore mai tarziu.

Winehouse, in varsta de 24 de ani, fusese arestata in momentul in care s-a prezentat la un post de politie pentru un interogatoriu din cadrul anchetei asupra sotului sau, producatorul Blake Fielder-Civil.

Producatorul lui Amy, Tracey Miller a explicat retinerea vedetei: “Conform legii (din Marea Britanie), o persoana trebuie sa fie arestata pentru a fi interogata”.

“Politia a confirmat ca Amy nu mai este suspectata in acest caz, dupa interogarea ei din decembrie”, a mai adaugat Miller.

Producatorul Blake Fielder-Civil se afla in inchisoare din data de 10 noiembrie. El este acuzat ca "a complotat" impreuna cu un alt barbat, Anthony Kelly, ca un barman, James King, sa nu depuna marturie intr-un alt proces care il vizeaza. In acest al doilea proces, Fielder-Civil si un complice, Michael Brown, sunt acuzati ca l-au agresat si ranit pe James King, pe 20 iunie. Se pare ca sotul lui Amy Winehouse i-ar fi oferit barmanului suma de 200.000 de lire sterline pentru a nu depune marturie la proces.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!