Amy Winehouse ameninta cu sinuciderea

De: Manuela Stoicescu / 17.12.2007, 19:40
Amy Winehouse ameninta cu sinuciderea
Daca se va dovedi ca a fost implicata in infractiunile comise de sotul ei, Amy risca inchisoare pe viata iar publicul risca sa ramana fara Amy.

Cantareata va fi interogata de politie in ceea ce priveste cazul sotului ei, Blake Fielder-Civil, acuzat de atac si obstructionarea justitiei. In cazul in care se va descoperi ca are legatura cu acuzatiile aduse lui Blake, Amy va primi ani buni in inchisoare.

In cursul acestei saptamani Amy Winehouse se va rpezenta la interogatoriu, unde i se vor lua amprentele si mostre de ADN pentru a vedea daca a fost implicata in infractiunile savarsite de sotul ei. Luna trecuta politia a perchezitionat casa cantaretei, unde a gasit inregistrari telefonice, extrase de cont si software. Politistii presupun ca banii cantaretei au fost folositi pentru a mitui martorii.

Amy a incheiat un pact cu sotul sau prin care cei doi si-au jurat ca daca vor fi despartiti de sentinta judecatoreasca isi vor pune capat zilelor. Cantareata a amenintat cu sinuciderea in cazul in care va fi obligata sa stea fara sotul ei chiar si cinci ani.