Amy Winehouse, chemata in fata justitiei pentru droguri

Apropo.ro / 28.12.2007, 14:27
Amy Winehouse, chemata in fata justitiei pentru droguri
Cantareata britanica a fost citata sa compara in fata unui tribunal din Norvegia, dupa ce a fost arestata in octombrie pentru posesie de droguri

Cantareata britanica Amy Winehouse a fost citata sa compara in fata unui tribunal din Norvegia, dupa ce a fost arestata in octombrie pentru posesie de droguri si consum de marijuana, a anuntat politia norvegiana, citata de AFP.

Amy Winehouse, in varsta de 24 de ani, sotul ei, Blake Fielder-Civil, si stylistul ei au fost convocati in fata tribunalului din Bergen la 29 februarie, a declarat Rudolf Christoffersen, jurist al politiei locale.

"Potrivit unei scrisori pe care tribunalul ne-a trimis-o pe 18 decembrie, cei trei nu pot fi judecati in absenta", a precizat sursa citata. Cei trei au fost arestati si au petrecut cateva ore in arest pe 18 octombrie, la Bergen, oras din vestul Norvegiei, fiind amendati cu 500 de euro pentru posesia a sapte grame de marijuana. Decizia tribunalului este o noua lovitura pentru cantareata care a cunoscut o ascensiune fulminanta in 2007, dar care a avut si o serie de confruntari cu justitia din cauza unor probleme cu drogurile si alcoolul.