Amy Winehouse este muza lui Karl Lagerfeld

Apropo.ro / 11.12.2007, 10:23
Amy Winehouse este muza lui Karl Lagerfeld
Unul dintre cei mai cunoscuti designeri ai lumii o considera pe Amy Winehouse un simbol al stilului

Designerul Karl Lagerfeld spune ca turbulenta cantareata britanica Amy Winehouse, care a obtinut recent sase nominalizari la premiile Grammy, este noua lui muza, comparand-o pe aceasta cu simbolul anilor ’60 Brigitte Bardot, informeaza The Sun.

Cu o multime de probleme pe cap, printre care se numara dependenta de droguri, bulimia si un sot in inchisoare, turbulenta Amy Winehouse arata ca un simbol al dezastrului.

Totusi, celebrul creator de moda Karl Lagerfeld spune ca Winehouse este noua sa muza si chiar a comparat-o pe aceasta cu actrita franceza Brigitte Bardot, unul dintre simbolurile anilor ’60.

Karl, printre ale carui preferate se numara top modelul Kate Moss si diva pop-ului australian Kylie Minogue, a declarat: "(Winehouse n.red.) este un este un simbol al stilului".

De altfel, noua colectie a lui Lagerfeld este una inspirata de personalitatea cantaretei foarte tatuate, posesoarea unei coafuri in stilul anilor ’60.

"Este o artista frumoasa si talentata. Imi place foarte mult coafura sa. Pentru ca, de fapt, este aceeasi coafura pe care o purta Brigitte Bardot in anii ’50 – ’60. Iar acum Amy a personalizat-o", a spus Lagerfeld, adaugand "Amy… este noua Brigitte".

La sfarsitul lunii noiembrie, Winehouse si-a anulat toate angajamentele muzicale pe care le avea pana la sfarsitul anului, "in interesul sanatatii sale". Tanara femeie a pierdut foarte mult in greutate si a recunoscut ca a suferit de anorexie si bulimie dupa ce si-a lansat, in urma cu cateva luni, cel de-al doilea album al sau, "Back to black", foarte apreciat de critici. Surse apropiate turbulentei cantarete spun ca aceasta sufera de mai multe luni de atacuri cerebrale si ca are nevoie de tratament medicamentos pentru a le controla. In plus, aceasta sufera pentru ca sotul sau, producatorul Blake Fielder-Civil, se afla in inchisoare din data de 10 noiembrie, dupa ce a fost acuzat de comportament violent si obstructionarea justitiei.