Amy Winehouse, mai urata ca niciodata

Apropo.ro / 28.05.2008, 08:30
Amy Winehouse, mai urata ca niciodata
Amy Winehouse este tipul de femeie care scocheaza si atunci cand nu isi propune. Dupa o bataie cu ziaristii, Amy ne uimeste cu un look...

Amy Winehouse este o cantareata si compozitoare talentata, asta fara rautate. Saptamana trecuta a mai castigat un premiu cu melodia „Love is a losing game” de pe albumul premiat cu Grammy, „Back to Black„.

Este clar ca dragostea este un joc in care poti pierde, dupa cum declara cantareata, daca ne amintim de viata plina de excese pe care o duce Amy.

Cantareata a fost vazuta tarziu in noapte, cu un machiaj demn de filme horror si o fata la fel. Cat fond de ten si cat de multa pudra a folosit nu se stie dar un lucru e sigur – nu a putut ascunde fata distrusa si plina de iritatie.

Asa machiata ,Amy incerca alaturi de prietenul ei Matt Willis de la ex-Busted sa ajunga la un party in Camden.

Un alt incident a avut loc si in ziua urmatoare, cand ea a incercat sa il viziteze pe sotul ei, Blake Fielder, aflat in inchisoare. Fotografii au asaltat-o de cum au vazut-o, fapt care a enervat-o la culme, a sarit la bataie si asa a ratat ora de vizita la inchisoare.

Dupa incident, Amy s-a intors acasa cu taxiul, plangand, ca nu si-a putut vedea sotul. Amy si Blake si-au petrecut primele sapte saptamani din mariaj, separati unul de celalalt, timp in care performerul a asteptat sentinta judecatoreasca.

Mama lui Amy, Janis Winehouse, spune despre casatoria celor doi ca este o mare gluma. Ea mai adauga „Au fost casatoriti, cat? Doua minute sau zece? Blake este in inchisoare de cand sunt impreuna. Asta e o mare gluma”.

Ce ii recomandati cantaretei ca si tratament?

Amy Winehouse – Back to Black