Amy Winehouse socheaza din nou

De: Manuela Stoicescu / 10.01.2008, 14:39
Amy Winehouse socheaza din nou
Cantareata a schimbat cocul monumental care o definea pe un par scurt si blond si a recunoscut ca reactioneaza ingrozitor atunci cand se imbata.

Cunoscuta la nivel mondial mai mult pentru cantitatile impresionante de droguri pe care e capabila sa le consume decat pentru cantecele ei, Amy Winehouse a decis ca a trecut prea mult timp de cand s-a scris ultima oara ceva despre ea.

Astfel ca tulburata cantareata a renuntat la coafura care a facut-o celebra, si anume cocul monumental si si-a taiat parul. Mai mult, alaturandu-se altor vedete precum Britney sau Paris, Amy s-a vopsit in culoarea spicelor de grau, poate pentru a sublinia linia de tus care-i impodobeste chipul.

Un purtator de cuvant al artistei a justificat gestul acesteia spunand ca "voia o schimbare de look pentru noul an". Amy Winehouse a aparut in public purtand o esarfa galbena pe cap pentru a-si sublinia noua coafura.

In ceea ce priveste comportamentul ei din ultima vreme, Amy a recunoscut ca reactioneaza groaznic la betii. Cand a fost intrebata daca alcoolul ii provoaca necazuri, Amy a spus: "Am mers intr-un restaurant si prietenul meu mi-a soptit: «Iti mai aduci aminte cand am fost ultima oara aici? Chelnerul te-a carat pana la masa in timp ce tu incercai sa ne lovesti cu pumnii si picioarele». Asa ca atunci cand am plecat am scris pe nota de plata «Scuze pentru incident. Iata un bacsis consistent»".