Ana Baniciu şi Raluka au repetat în sufragerie pentru rolurile Britney Spears şi Michael Jackson

De: Alexandra Necsoiu / 08.11.2018, 13:35
Ana Baniciu şi Raluka au repetat în sufragerie pentru rolurile Britney Spears şi Michael Jackson
Sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Ana Baniciu şi Raluka îi vor imita pe Britney Spears şi Michael Jackson, iar pentru transformarea aceasta cele două prietene au lucrat de zor, acasă.

“Pe parcursul săptămânii, am repetat la mine în sufragerie, în fiecare seară. Ne-am dorit să ne iasă foarte bine mai ales că, pentru acest moment, avem şi coregrafie. Vecinii mei nu cred că au avut de suferit, pentru că nu am primit reclamaţii”, ne-a spus Ana, zâmbind.

Ana şi Raluka mărturisesc că toate rolurile pe care le-au primit până acum la “Te cunosc de undeva!” au fost dificile, însă nu s-au plâns niciodată, pentru că le plac mult provocările venite din partea ruletei. Din punctul lor de vedere, cel mai bine le-a ieşit transformarea în Romică Ţociu şi Cornel Palade, pentru că “publicul a reacţionat vizibil, pentru că a fost un moment viu şi haios şi pentru că am făcut această transformare cu Romică de faţă care, la rândul său, era uşor emoţionat”. 

De asemenea, cea mai emoţionantă transformare a lor de până acum a fost cea în Barbara Streisand şi Celine Dion, de săptămâna trecută. “N-am putut să ne uităm una în ochii celeilalte, pe tot parcursul momentului, pentru că ne venea să plângem. De altfel, la sfârşitul momentului, nu ne-am mai putut abţine. Am plâns, aşa cum am făcut-o şi la repetiţii.”, mai spune Ana.

Sâmbăta aceasta, Ana Baniciu şi Raluka o vor emoţiona vizibil pe jurata Andreea Bălan, cu transformarea lor în Britney Spears şi Michael Jackson. Cum va reacţiona aceasta, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.