Ana Baniciu: ”Tatăl meu nici nu şi-a dorit să fiu în industria asta”

De: Alexandra Necsoiu / 12.10.2018, 15:34
Ana Baniciu: ”Tatăl meu nici nu şi-a dorit să fiu în industria asta”
Ana Baniciu, una dintre tinerele cântăreţe în vogă în acest moment şi câştigătoarea show-ului ”Asia Express” vorbeşte deschis, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminică, de la ora 15.45, la Antena Stars, despre felul cum i-a fost influenţată viaţa de faptul că tatăl ei este un artist celebru, dar şi despre cum s-a maturizat în utlima perioadă.

Ana recunoaşte că nu i-a fost deloc uşor, pentru că, încă de mică, talentul ei a fost desconsiderat, lumea considerând că apariţiile nu-s decât meritul tatălui său, Mircea Baniciu.

”Acum încerc să-mi permit luxul de a nu mă mai interesa ce spune lumea. Eu nu i-am moştenit doar numele tatălui meu, am moştenit şi un talent de la el. Mama a fost de fapt cea care a văzut talentul în mine şi ea şi-a dorit să fac asta. Tatăl meu nici nu şi-a dorit să fiu în industria asta, eu mi-am dorit foarte mult”, mărturiseşte Ana Baniciu în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Cântăreaţa dezvăluie faptul că a trecut printr-o perioadă cu multe căutări care a culminat cu participarea la ”Asia Express”, show-ul difuzat de Antena 1, pe care ea şi buna ei prietenă Raluka l-au şi câştigat.

”A fost o perioadă în care am căutat nişte răspunsuri, m-am căutat pe mine şi am fost cumva mai aproape de univers. M-am maturizat şi am vrut să aflu mai mult ce se întâmplă. Iar Asia Express a pus punct acestei căutări pentru că am trăit atât de multe lucruri şi atât de puternice emoţional vorbind, traiectoria pe care noi am avut-o acolo, că eram cumva ultimele şi am terminat primele. Mi-am dat seama că sunt foarte puternică. Înainte nu prea aveam încredere în mine”, povesteşte Ana Baniciu.

Despre experienţele ei din viaţa profesională, dar şi din cea amoroasă, despre dorinţa de a-şi întemeia o familie, dar şi despre cu priveşte infidelitatea, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, la Antena Stars.