Ana Brenda Contreras îşi caută sufletul pereche pe site-uri de matrimoniale

De: Nicoleta Nicolae / 25.06.2015, 17:00
Ana Brenda Contreras îşi caută sufletul pereche pe site-uri de matrimoniale
Este frumoasă, celebră şi foarte dorită de bărbaţi, dar cu toate astea, protagonista telenovelei „Dragoste şi ură”, de la Prima TV, nu şi-a găsit încă sufletul pereche.

Ana Brenda Contreras a fost logodită cu toreadorul Alejandro Amaya dar, cu doar câteva zile înainte de ceremonia religioasă, actriţa s-a despărţit de partenerul ei. Atunci presa a speculat că relaţia celor doi s-ar fi terminat din cauza infidelităţii bărbatului.

Dornică să-şi găsească perechea, actriţă în vârstă de 28 de ani, şi-a făcut cont pe un site de matrimoniale, unde a postat o fotografie provocatoare în care apare îmbrăcată sumar. Cu toate astea, Ana Brenda nu şi-a atins scopul, dar se pare că nici nu mai este nevoie, pentru că, aparent, a început să se întâlnească din nou cu Alejandro Amaya. Actriţa şi toreadorul au fost văzuţi împreună într-un restaurant, în timp ce luau masa.

„Cei doi s-au simţit foarte bine împreună, au râs şi chiar au flirtat unul cu celălalt. Alejandro s-a purtat ca un adevărat cavaler şi a fost tot timpul atent ca frumoasei actriţe să nu-i lipsească nimic”, notează revista TvyNovelas.  Discretă cu viaţa sa personală, Ana Brenda nu a făcut niciun comentariu despre presupusa împăcare cu fostul ei partener.  

Pe actriţă o puteţi urmări în telenovela „Dragoste şi ură”, de luni până vineri, de la ora 19:30, la Prima TV.