Ana, fiica lui Mircea Baniciu, va juca în serialul „Pariu cu viața”

Apropo.ro / 25.07.2012, 11:00
Ana, fiica lui Mircea Baniciu, va juca în serialul
Ana Baniciu este fiica artistului Mircea Baniciu și va face parte din echipa producției "Pariu cu viața", ce va reveni la PROTV cu sezonul trei.

Ana Baniciu se alătură trupei LaLa Band în noul sezon al serialului „Pariu cu viața”. Tânăra blondă își face debutul în actorie, iar în serial va interpreta rolul Danei, o fată care va fi autoarea unor intrigi amoroase.

E o fată plină de viață, dornică mereu de distracție. Dana va aduce un plus de bună dispoziție, dar și intrigi amoroase. Eu sunt o persoană liniștită, la locul meu, față de Dana, care este opusul, dorind mereu să iasă în evidență„, a spus Ana.

Ana Baniciu

Ana Baniciu

Ana Baniciu s-a integrat foarte bine în trupa LaLa Band având în vedere că pe majoritatea colegilor săi i-a cunoscut de-a lungul timpului la concursuri de muzica și emisiuni tv pentru copii.

Iar cu Alina Eremia, protagonista serialului „Pariu cu viața”, va fi colegă nu numai pe platourile de filmare și pe scenă, ci și la facultate : „Anul acesta am susținut Bacalaureatul, pe care l-am trecut cu media 8.85, și am fost admisă la Facultatea de Științe Politice din cadrul SNSPA, secția Relații Internaționale și Studii Europene, unde voi fi colegă cu Alina Eremia„, spune Ana.

Domnișoara Baniciu a moștenit de la tatăl ei o voce impresionantă, dar a făcut și studii în domeniu.

Cânt de când mă știu, mai ales că trăiesc într-o familie de artiști. Tatăl meu, Mircea Baniciu, a făcut parte din trupa Phoenix. Am absolvit Școala de Muzică din București, secția pian, am participat la festivaluri internaționale în străinătate unde am obținut numeroase premii„, a mai spus Ana Baniciu.