Ana Maria Caliţa, al doilea finalist „iUmor” din acest sezon

De: Cristiana Trifu / 26.09.2017, 11:12
Ana Maria Caliţa, al doilea finalist „iUmor” din acest sezon
Dacă în mod normal concurenţii sunt cei care trăiesc emoţii intense pe scena iUmor, în ediţia de duminica aceasta, care s-a impus ca lider de audienţă pe toate cele trei targeturi, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au fost cei care au trecut prin stări extreme. Concurenta care a câştigat votul telespectatorilor a fost Ana Maria Caliţa, cea de-a doua finalistă din acest sezon.

Revederea dintre Mihai Bendeac şi Ana Maria Caliţa, una dintre cele mai îndrăgite foste concurente ale emisiunii, a fost complet neprevăzută. În stilul caracteristic, Ana Maria a glumit spunând că a revenit în sezonul patru al show-ului iUmor pentru că are nevoie de bani să îşi cumpere un loc de parcare şi o boxă la apartamentul său proaspăt achiziţionat.

La final, încântat de numărul de stand-up, Mihai Bendeac a uimit pe toată lumea când s-a ridicat de pe scaun, a mers direct pe scenă şi a sărutat-o pe Ana Maria. ”A fost un ! Am văzut eu la Hollywood, când e o decernare de premii Oscar, iar unul dintre actori, în semn de apreciere, îşi sărută colega. Nu contează că e măritată, că e singură, nu are legătură cu asta”, a explicat apoi Mihai Bendeac.

Cert este că nu doar juraţii au apreciat numărul ei de stand-up comedy, ci şi telespectatorii, care au votat-o prin intermediul aplicaţiei iUmor.

Ajunsă în această toamnă la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea iUmor a debutat în martie 2016 la Antena 1. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei juraţi în faţa cărora sute de umorişti din întreaga lume şi-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie.
Fiecare dintre cele trei vedete îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.
Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.