Ana Maria Gheorghe – Visele se împlinesc Acasă

Apropo.ro / 05.01.2009, 00:00
Ana Maria Gheorghe - Visele se împlinesc Acasă
Avea 14 ani cînd s-a lansat postul Acasă TV. Anul acesta, pe 2 februarie, va petrece împreună cu familia Acasă aniversarea celor 11 ani. În acest timp, i s-au împlinit multe vise frumoase.

În 2006, a intrat în familia Acasă TV pentru proiectul “De 3 X femeie”. “Din prima clipă în care am făcut cunoştinţă cu televiziunea, cînd am văzut ce simţi cînd realizezi o emisiune în direct, mi-am dorit să rămîn în acest domeniu şi să învăţ cît mai multe. Şi lucrul acesta s-a întîmplat pentru că am lucrat inclusiv la şi m-am îndrăgostit de actorie”, îşi începe Ana Maria povestirea. Acum, prezintă zilnic “Vremea” şi îşi avertizează telespectatorii la ce să se aştepte în materie de fenomene meteo.

“Din 2006 pînă acum, cel mai important lucru este că mi-am făcut prieteni printre acei oameni pe care nu speram să îi cunosc vreodată. Am descoperit persoane minunate, gata oricînd să îmi împărtăşească din experienţa lor ca să mă facă să mă simt ca Acasă. Au avut încredere în mine şi pentru asta voi fi întotdeauna recu­noscătoare”, povesteşte Ana Maria. Dintre pre­zen­tatorii postului Acasă, Cabral a încurajat-o mereu, dar i-a şi dat replici tăioase cînd a fost cazul. “De fiecare dată cînd mă vede tristă, mă pupă pe frunte şi îmi spune:

Şcoală de nota 10

Şi viaţa personală a fost plină de bucurii de trei ani încoace. “Au fost multe momente fericite în viaţa mea, începînd de la achiziţionarea unei maşini prin propriile puteri pînă la terminarea unei fa­cultăţi cu nota 10 sau pînă la deschiderea pro­priei afaceri – o cafenea. Însă cred că mo­mentul de maximă fericire pentru mine va fi acela cînd voi aduce pe lume un copil, deoarece simt că voi fi o mămică bună şi voi avea multă dragoste de oferit”. Pînă să intre în echipa Acasă, Ana Maria a încercat o mulţime de meserii. De la 16 ani, a înce­put să lucreze ca hostess, apoi a fost funcţionar economic la o firmă de leasing şi a făcut opera­ţiuni la o bancă. De altfel, anul trecut, simpatica prezentatoare s-a înscris la cel de-al doilea master în domeniul economic, legat de riscul bancar.

De la seriale la vise

Şi pentru că pe 2 februarie e aniversarea Acasă TV, dacă ar fi să ne întoarcem cu 11 ani în urmă, cînd se lansa acest post, am vedea-o pe ado­lescenta de 14 ani Ana Maria pasionată de seriale. “Nici nu se mai pune problema să nu fi fost o împătimită a telenovelelor şi . Nu pierdeam nici un epi­sod. Dar la 14 ani nu visam să fac parte din acest trust mi­nunat. Familia Acasă mi-a schimbat viaţa com­plet. Tot ce am visat mai devreme sau mai tîrziu s-a concretizat, aşa că stau cuminţică cu visele mele pentru că ele cu siguranţă se vor împlini”. Anul trecut, Ana Maria Gheorghe a primit de la buna ei prietenă Tili Niculae un Yorkshire Terrier Toy, pe care şi-l dorea de mult. Tot în 2008, a sărbătorit cei 24 de ani aşa cum a visat întotdeauna: împreună cu cele mai bune prietene la cumpărături la Milano. Şi în 2009 speră la cadouri la fel de potrivite

O vedetă superstiţioasă

“Da, am superstiţii”, recunoaşte Ana Maria. “Cînd mă mănîncă nasul, sigur mă cert cu cineva. Apoi, nu mă întorc niciodată din drum, iar dacă mă mănîncă palma stînga e semn bun, iau bani. Şi întotdeauna mă feresc să fac ceva important într-o zi de 13”.

Vremea – luni-vineri, 16.25, Acasă TV