Ana Maria Prodan, detalii picante din familia Reghecampf

Apropo.ro / 17.10.2012, 18:30
Ana Maria Prodan, detalii picante din familia Reghecampf
Ana Maria Prodan a dezvăluit câteva picanterii din viața familiei Reghecampf.

Ana Maria Prodan a povestit pentru protvmagazin.ro despre cum e viața alături de antrenorul Laurențiu Reghecampf, cât se vorbește în casă despre fotbal, dar și cine gătește cel mai bine din casă.

– Cum e viața de familie a unei șefe de club și a unui antrenor la Steaua?

Ana Maria Prodan: Este palpitantă. Suntem oamenii extremelor. Îmbătrânim în loc de un an fiecare, îmbătrânim câte zece fiecare.

– Cât timp dintr-o zi vă ocupă discuțiile despre fotbal?

Ana Maria Prodan: 99,99%. De fapt, viața noastră e numai fotbal. Discutăm numai despre fotbal și copiii vorbesc de fotbal. Când are Steaua meci, fiul cel mic se îmbracă de dimineață în echipamentul Stelei și așteaptă să plecăm la stadion.

– Cât timp dintr-o zi vă ocupă discuțiile despre fotbal?

Ana Maria Prodan: Nu prea le doarme. Majoritatea nopților sunt albe. După meciuri, el ajunge ultimul acasă, după miezul nopții când deja noi dormim. Se consumă îngrozitor de tare. După o înfrângere se îndârjește și mai tare. Își dorește să fie mult prea bun și se supără pe el când nu îi ies lucrurile așa cum vrea.

– Știu că Laurențiu e și un bucătar foarte bun… Mai bun ca tine?

Ana Maria Prodan: Nici nu suportă comparație. Eu sunt un mic ajutor de bucătar. Pot spăla legumele, le pot aranja. Eu am învățat să gătesc de la soțul meu. Asta e hobby-ul lui. Așa se relaxează. Când vine acasă, ne face mâncare, iar atunci când nu avem mâncare, nu lasă pe nimeni să gătească. Se trezește la patru dimineața, face ciorbă sau supă și ne-o lasă pe aragaz. Și la 7 pleacă la club.

Citește mai multe detalii despre interviul cu Ana Maria Prodan și viața de familie, pe protvmagazin.ro