Ana Maria Prodan si Andreea Spataru, în numarul din luna iunie

Apropo.ro / 31.05.2007, 10:16
Ana Maria Prodan si Andreea Spataru, în numarul din luna  iunie
Ana Maria Prodan si Andreea Spataru sunt cele doua "surprize" pe care revista Playboy le-a pregatit, în iunie, pentru cititori, Ana Maria fiind protagonista rubricii "Seductie 100%", în timp ce Andreea, fosta Miss Playboy 2005, apare într-un pictorial intitulat "Trainspotting". Dupa

Ana Maria Prodan si Andreea Spataru sunt cele doua „surprize” pe care revista Playboy le-a pregatit, în iunie, pentru cititori, Ana Maria fiind protagonista rubricii „Seductie 100%”, în timp ce Andreea, fosta Miss Playboy 2005, apare într-un pictorial intitulat „Trainspotting”.

Dupa ce a ajuns agent FIFA si, mai nou, moderatoare a emisiunii matinale a postului Romantica TV, Ana Maria Prodan a acceptat înca o provocare: sa fie protagonista rubricii „Seductie 100%” a revistei Playboy, se arata într-un comunicat al publicatiei.

Dupa ce, în 2005, a fost aleasa Miss Playboy 2005, iar în anii urmatori a facut cariera în televiziune, Andreea Spataru îsi surprinde fanii realizând pentru revista Playboy un pictorial plin de senzualitate. „Pictorialul pe tema «Trainspotting» îi pune în valoare farmecul, imprimându-i un aer retro emotionant. Daca ar fi trait în anii ’30, Andreea ar fi avut Bucurestiul la picioare”, a declarat Dan Silviu Boerescu, director editorial al Playboy.

Andreea, studenta la Integrare Europeana, s-a remarcat, la aceasta sedinta foto prin spontaneitate si inventivitate, ea pozând cu multa placere în locurile indicate si amuzându-se de încercarile curiosilor din zona de a vedea ce se întâmpla. Echipa Playboy, condusa de Razvan Anghelescu, art director, si fotograful Adrian Stoicoviciu, a creat special pentru Andreea o atmosfera care sa-i puna în valoare frumusetea ce i-a adus titlul de Miss Playboy România 2005.

Mediafax

Tags: