Ana Morodan – lecţii de fashion în Asia Express

De: Alexandra Necsoiu / 20.11.2018, 11:29
Ana Morodan - lecţii de fashion în Asia Express
Deşi este concurent în Asia Express, cel mai dur reality show al momentului, contesa digitală Ana Morodan nu renunţă sub nicio formă la elementele de fashion care îi sunt caracteristice.

Chiar dacă are mereu ţinute sport, cât mai lejere, Ana poartă de fiecare dată un accesoriu care să o scoată în evidenţă. Astfel, din nicio cursă nu lipsesc cerceii supradimensionaţi, broşele, ochelarii de soare cu diverse elemente florale sau inelele strălucitoare. Mai mult, chiar şi rucsacul Anei a fost accesorizat cu două broşe pline de pietre. Aceasta şi-a gândit ţinutele înainte de a pleca din ţară şi era convinsă că toate aceste bijuterii îi vor ridica moralul în cursa infernală pe care o are de parcurs.  De altfel, mulţi dintre concurenţi şi-au adus cu ei câte un element important pentru confortul lor. Margherita, de exemplu, are mereu în rucsac odorizant de cameră, pentru că locul în care doarme trebuie să aibă un miros plăcut.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka şi India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro şi pentru a trăi experienţa vieţii lor. Fiecare pereche are la dispoziţie un Euro pe zi şi trebui să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport. Condiţiile şi cultura celor două ţări sunt o mare provocare pentru concurenţi, diferenţele faţă de viaţa lor din capitală fiind uriaşe.