Ana Odagiu, actriţă, cântăreaţă şi creatoare de modă

De: Nicoleta Nicolae / 17.03.2012, 08:00
Ana Odagiu, actriţă, cântăreaţă şi creatoare de modă
Ana cântă de vreo doi ani la Serviciul Român de Comedie, însă mulţi dintre voi o recunoaşteţi cu siguranţă de la ”Vocea României”. Ana a fost în echipa Loredanei şi vine să ne vorbească acum despre această experinţă, dar şi despre actorie, modă şi iubitul său, producătorul Laurenţiu Niculescu (ex. Şcoala Vedetelor).

– Cum ai ajuns de la „Vocea României” să cânţi la SRC? Sau mai bine zis, să te reîntorci la SRC?
La SRC cânt de vreo doi ani. Într-o dimineaţă, m-am trezit hotărâtă să particip la „Vocea României” pentru că mi-a plăcut foarte mult conceptul emisiunii. În general, sunt împotriva concursurilor, dar acesta a fost unul absolut special. M-am dus la preselecţii şi am ajuns până la dueluri. Când am ieşit, am reluat colaborarea cu cei de la SRC. Mă înţeleg foarte bine cu ei. Sunt o echipă vioaie şi proaspătă!


– Ce ai învăţat din experienţa de la Vocea României? Şi care este cel mai important lucru pe care l-ai învăţat de la antrenoarea ta, Loredana?

La „Vocea României” am învăţat despre mine. Am înţeles, pentru a nu ştiu câta oară, că emoţiile mă omoră. Acesta este unul dintre motivele pentru care evit concursurile. Pe de altă parte, a fost o experienţă minunată şi m-am simţit foarte bine în echipa Loredanei. Mulţi oameni buni, talentaţi, sensibili şi calzi. Lori este un om foarte mişto şi deschis. M-am bucurat aşa mult s-o cunosc şi să lucrez cu ea… Este perfecţionistă şi are o personalitate polarizantă! Am iubit-o din prima şi cred că e reciproc sentimentul!

– Crezi în destin, în şansă?
Cred în destin mai mult decât în orice altceva, dar ştiu că dacă îmi doresc un lucru şi
îmi îndrept energia într-acolo sunt mari şansele de a-mi atrage reuşite chiar dacă nu îmi erau „scrise în stele”.

– Ai un prieten foarte bine „înfipt” în lumea asta a showbiz-ului. Ţi-a pus şi el nişte „pile”?
Tot ce am realizat până acum a fost numai pe forţele-mi proprii. Nici nu cred că are cineva cum să te ajute… Treaba cu „pilele” e cu dus şi-ntors! De exemplu, iubitul meu, Laurenţiu Niculescu, este un producător bine „înfipt” în lumea showbizului, cum spuneţi voi. Ei bine, asta nu m-a ajutat deloc, ba chiar din contră. De cele mai multe ori mi-a creat neplăceri.

– Ştiu că, la bază, eşti actriţă. Ai jucat şi în „State de România”. Dacă ar fi să alegi între o carieră în teatru/film şi una în muzică, ce ai alege?
Este adevărat că sunt actriţă, dar nu cred că va fi nevoie să aleg între a face film, teatru sau muzică pentru că aceste arte se împletesc aşa bine între ele, încât pot fi făcute aproape simultan. Dacă teatru şi muzică fac, acum trebuie să recunosc faptul că filmul îmi lipseşte. Mi-e dor să joc. Îmi doresc foarte mult să joc într-un film bun.

– Ce îţi place să faci în timpul liber?
Îmi place să călătoresc alături de iubitul meu, care, printre multe altele, este şi un extraordinar partener de drumeţie.

– Ştiu că eşti pasionată de modă. Te-ar tenta o afacere în domeniu?
Sunt pasionată de modă, de tot ce înseamnă frumos şi viu. Am creat deja o colecţie, „White, nude and lovely” by Ana Odagiu, o colecţie romantică şi feminină. Sunt deja prinţese ce-mi poartă creaţiile. Am un mini-atelier chiar la mine acasă unde oricine poate veni să vadă, să probeze şi să cumpere.
Nicoleta Nicolae

„Serviciul Român de Comedie”, miercuri, 20.30, PRO TV