Ana Ularu, mama copilului lui Bradley Cooper

Apropo.ro / 08.05.2012, 13:17
Ana Ularu, mama copilului lui Bradley Cooper
Ana Ularu este iubita şi mama copilului lui Bradley Cooper, care ajunge să fie ameninţată cu moartea de soţia legitimă a acestuia.

Ana Ularu filmează zilele acestea la Praga, pe platoul celei mai recente pelicule semnate de regizoarea daneză Susanne Bier, câştigătoarea de anul trecut a Oscar-ului pentru cel mai bun film într-o limbă străină („In a Better World”).
Actriţa de 26 de ani joacă alături de Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence (rolul principal din blockbuster-ul „The Hunger Games” – 2012), interpreţii rolurilor principale.
„Serena” este o dramă plasată în perioada crizei economice din perioada interbelică, în statul Carolina de Nord, din SUA.
„Serena” spune povestea lui George Pemberton (Bradley Cooper) şi a soţiei sale, Serena Pemberton (Jennifer Lawrence), ce călătoresc din Boston în munţii din Carolina de Nord, unde întemeiază un imperiu al cherestelei, în anul 1929. Serena se dovedeşte rapid a fi egală oricărui bărbat: supraveghează echipele de lucru, vânează şerpi cu clopoţei şi chiar salvează viaţa unui om în sălbăticie. Împreună, cei doi îşi guvernează domeniul precum un rege şi o regină, ucigând sau supunând pe oricine se pune în calea ambiţiilor lor. Dar, atunci când Serena află că nu poate avea un copil, pleacă să o ucidă pe Rachel Hermann (Ana Ularu), iubita şi mama copilului lui George înainte ca el să se căsătorească. Şi, când începe să suspecteze că George îşi protejează familia nelegitimă, mariajul intens şi pasional al Pemberton-ilor se fisurează, pe măsură ce povestea se îndreaptă spre deznodământul răvăşitor.
Pelicula va fi lansată în cinema în 2013.