Ana Ularu – “Nu mi-aş altera fizionomia”

De: Nicoleta Nicolae / 06.05.2015, 08:00
Ana Ularu – “Nu mi-aş altera fizionomia”
Pe Ana o puteţi vedea la Teatrul Bulandra Icoanei în piesa Omul cel Bun din Seciuan în regia lui Andrei Şerban, un spectacol extraordinar pe care îl adoră si de la care vă promite că veţi ieşi cu inima plină, în piesa ”În Parc” scrisă şi regizată de Radu Iacoban de la Godot Cafe Teatru şi în ”Peretele”, o comedie despre viaţă şi încurcături şi trădări în regia Liei Bugnar, la Teatrul Metropolis.

Apropo de filme, Serena rulează în continuare în cinematografe, nu rataţi nici ”Sunt O Babă Comunistă şi posibil cât de curând să existe premiera în România pentru ”Index Zero”, un sci-fi în care are rolul principal alături de Simon Merrells. Iar despre ”The Man who was Thursday” vă va vorbi mai aproape de data premierei oficiale.

Este mereu o prezenţă atipică într-o lume tot mai preocupată de operaţii estetice şi augumentarea diferitelor părţi ale corpului.

Simplitatea ei te lasă fară cuvinte.

CSÎD: Cum defineşti frumuseţea?

Ana Ularu: În afara canoanelor actuale. Îmi plac oamenii speciali, bizari aproape, îmi plac trăsăturile ieşite din şablon, atât din idealurile de frumuseţe feminineă cât şi din cea masculină. Inteligenţa e o caracteristică esenţială a frumuseţii pentru mine. Mi se pare că în absenţa unei minţi ascuţite şi cu capacitate spre abstract, în absenţa simţului umorului, a ironiei, orice chip frumos îşi pierde importanţa. Frumuseţea e individualitate şi spirit. Genele mai mult sau mai puţin fericit îmbinate sunt oricum un simplu accident pentru care putem fi recunoscători şi fericiţi, dar care e completat de altceva.

Citeste mai mult aici!