Ana Ularu, partenera lui Bradley Cooper în pelicula „Serena”

Apropo.ro / 14.05.2012, 11:30
Ana Ularu, partenera lui Bradley Cooper în pelicula
Actrița Ana Ularu joacă rolul iubitei lui Bradley Cooper, în pelicula "Serena", regizată de Susanne Bier.

Actrița de origine română Ana Ularu, 26 de ani, face parte din distribuția filmului „Serena”, în regia lui Susanne Bier, câștigătoare a Oscarului de anul trecut pentru cel mai bun film într-o limbă străină „In a Better World”.

Partenerul de film al Anei Ularu este nimeni altul decât cel mai sexy actor al momentului – Bradley Cooper.

Cei doi vor face un cuplu pe marele ecran, ba chiar sunt și părinți.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

„E un rol cu foarte multă emoție, un personaj care își descoperă puterea și determinarea prin intermediul instinctului de supraviețuire, unul din eroii subtili ai literaturii”, spune Ana.

„Serena” este o dramă plasată în perioada crizei economice din perioada interbelică, în statul Carolina de Nord, din SUA.

„Serena” spune povestea lui George Pemberton (Bradley Cooper) și a soției sale, Serena Pemberton (Jennifer Lawrence, 21 de ani), ce călătoresc din Boston în munții din Carolina de Nord, unde întemeiază un imperiu al cherestelei, în anul 1929. Serena se dovedește rapid a fi egală oricărui bărbat: supraveghează echipele de lucru, vânează șerpi cu clopoței și chiar salvează viața unui om în sălbăticie. Împreună, cei doi își guvernează domeniul precum un rege și o regină, ucigând sau supunând pe oricine se pune în calea ambițiilor lor.

Atunci când Serena află că nu poate avea un copil, pleacă să o ucidă pe Rachel Hermann (Ana Ularu), iubita și mama copilului lui George înainte ca el să se căsătorească. Și, când începe să suspecteze că George își protejează familia nelegitimă, mariajul intens și pasional al Pemberton-ilor se fisurează, pe măsură ce povestea se îndreaptă spre deznodământul răvășitor.

Pelicula va fi lansată în cinematografe în 2013.