Analia Selis, mamă pentru a doua oară

Apropo.ro / 28.05.2012, 13:00
Analia Selis, mamă pentru a doua oară
Cântăreața de origine argentiniană Analia Selis a devenit mamă, pentru a doua oară în viață, de această dată de băiat.

Artista Analia Selis, care între timp a obținut cetățenia română, se simte cea mai fericită femeie din lume. După ce a devenit mama unei fetițe, Noa, anul trecut în ianuarie, weekend-ul acesta a născut și un băiețel.

„A fost o zi lungă și minunată. Nu ar ajunge nici măcar vorbele să descriu ce sentiment am, atât de frumos este încât nu îmi ajung cuvintele. Am retrăit sentimentul acela unic de a îmi duce copilul în lume și senzația aceea indescriptibilă, la fel ca și cu Noa. În momentul în care a ieșit din mine și l-am vazut, am simțit că Dumnezeu a pus mâna pe mine”, a spus artista după naștere.

Mezinul familiei a venit pe lume pe cale naturală, sâmbătă seara. Tiago a avut la naștere 3,700 kg și 53 de centimetri, primind nota 10 din partea medicilor.

„Răzvan (soțul ei – n.r.) și eu nu avem cuvinte… iar Tiago și Noa îmbogățesc iubirea și viața noastră. Vă rugam să ne acceptați rugămintea de liniște și intimitate în aceste prime zile. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și pentru că sunteți cu sufletul alături de noi”, a mai declarat Analia.