Analia Selis se pregatește de CM

Apropo.ro / 03.06.2006, 16:14
Analia Selis se pregatește de CM
Suportera a echipei naționale a Argentinei, țara sa natala, Analia s-a pregatit pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2006 din Germania. Deocamdata cu un tricou... Și carnetul de șofer, chiar daca nu pentru a merge în Germania. Pe 1 iunie, Analia și-a luat și

Suportera a echipei naționale a Argentinei, țara sa natala, Analia s-a pregatit pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2006 din Germania. Deocamdata cu un tricou… Și carnetul de șofer, chiar daca nu pentru a merge în Germania. Pe 1 iunie, Analia și-a luat și permisul, dupa un an în care a avut unul luat în SUA: „În sfarșit am carnet! De fapt, aveam permis luat în Statele Unite, însa acela a fost valabil doar un an. Așa ca am dat un test psihologic, mi-am facut analizele și acum am carnet 100% romanesc”. În aceste zile cantareața își va lansa cel de-al doilea album, intitulat „Aqui, manana”. Cele mai multe piese sunt în limba spaniola, iar una dintre piese are refrenul și titlul în limba romana, „Hai cu noi”.

Citește în pagina Star Flash din alte știri interesante despre Simona Patrulesa, Elena Udrea, Vlad Munteanu, dar și despre Kate Moss sau Anna Nicole Smith.

Tags: