Analia Selis si-a „tratat” parul cu… insecticid

Apropo.ro / 03.01.2009, 14:25
Analia Selis si-a
Analia Selis a povestit in cadrul unei emisiuni TV una dintre cele mai ciudate peripetii ale ei.

Analia Selis a povestit in cadrul unei emisiuni TV una dintre cele mai ciudate peripetii ale ei.

Speriata ca ar fi putut lua paduchi de la nepotica ei, cantareata a recurs la o metoda inedita pentru a scapa de musafirii nepoftiti. Ea a cumparat un spray cu insecticid si s-a dat cu substanta respectiva pe tot parul.

Analia a relatat ca, in timpul unei vacante superbe de altfel petrecute cu sotul ei si cu familia surorii sale in Patagonia, cu rulota, a avut parte de un incident nu tocmai agreabil.

Din cauza faptului ca, pentru o noapte, au popsit intr-un loc mai uitat de lume, nepotica Analiei s-a trezit invadata de paduchi. Imediat, cantareata a reactionat prompt, pe vremea aceea avand si parul mai lung.

"Disperata sa nu iau si eu, am cumparat insecticid de la magazin si ne-am dat cu el pe par. Acum rad de asta, dar atunci eram cam speriata. Aici in Romania e rusine mare sa ai paduchi, dar in Argentina se intampla destul de frecvent, mai ales cand eram la bunici in copilarie", a povestit amuzata Analia, care a tinut sa precizeze ca excursia in Patagonia a fost extraordinar de frumoasa.

Sursa: Cancan
Â