Analiza la sange: Andra si Gia

Apropo.ro / 11.01.2005, 15:24
Analiza la sange: Andra si Gia
Pentru filmarile clipului "Pe cine-as iubi" a Giei (piesa compusa de Marius Moga) s-a oprit circulatia pe o portiune din Calea Victoriei, in zona Hotelului Bucuresti. Regizorul Radu Jude a inchiriat un autobuz care sa faca traseul Universitate -Piata Romana doar de... 34 de ori pentru a


Pentru filmarile clipului „Pe cine-as iubi” a Giei (piesa compusa de Marius Moga) s-a oprit circulatia pe o portiune din Calea Victoriei, in zona Hotelului Bucuresti. Regizorul Radu Jude a inchiriat un autobuz care sa faca traseul Universitate -Piata Romana doar de… 34 de ori pentru a transporta cei 60 de manechini si 15 figuranti machiati special astfel incat sa arate niste papusi.

La fiecare frana, scenografii erau nevoiti sa reaseze recuzita din autobuz, pentru ca aceasta se rasturna mereu. Da’, ce conteaza, cand tata are destui bani pentru clipurile „luminii din ochi lui”. Filmarile, realizate in pelicula, au durat 19 ore, timp in care Gia de abia a avut timp sa manance un sandvis.

Andra, in schimb, trece printr-o cumplita seceta de imaginatie. Dupa „E vina ta”, in care Andra parea destul de ofuscata si pornita impotriva „fostului”, piesa „Doar o clipa” vine sa confirme predilectia pentru banal.

Inainte de toate, trebuie totusi remarcata o usoara schimbare de look. Insa si aici bata a reusit sa nimereasca balta. Cat despre versuri, avem parte de un torent de clisee care de care mai…cautate. Vise cu ochii deschisi – sa tot fie, inima care plange – de impartit in stanga si-n dreapta. Deja e cat se poate de clar ca tema abordata nu putea atrage decat cuvinte din seria celor mai patetice…

Cititi analiza in intregime doar in

Tags: