Anamaria Ferentz a adoptat un căţel şi l-a plimbat cu avionul din Los Angeles la New York

Apropo.ro / 01.10.2014, 12:31
Anamaria Ferentz a adoptat un căţel şi l-a plimbat cu avionul din Los Angeles la New York
Anamaria Ferentz s-a întors de câteva săptămâni bune în America si nu mai e singură! Are o companie placută, de care s-a îndrăgostit iremediabil!
Nici bine nu a ajuns în State că artista s-a şi apucat de treabă. A mers la Grand Canyon – Arizona, acolo unde a filmat unul dintre cele mai frumoase videoclipuri de până acum, care conţine şi câteva cadre superbe şi exotice.
 
De acolo, Anamaria  Ferentz s-a întors în Los Angeles cu un…căţel! Patrupedul i-a furat inima frumoasei cântăreţe, după ce l-a întâlnit la Grand Canyon – Havasupai Indian Reservation, aşa că vedeta l-a adoptat pe loc. Era un câine slab, mic şi fricos, pe care Ferentz l-a găsit rătăcind în apropierea cascade Supai.
 
 
Foto: Facebook
 
Mare iubitoare de animale, artista l-a hrănit repede şi pentru că micuţul patruped s-a lipit imediat de ea, Ferentz l-a luat acasă, acolo unde locuieşte în Los Angeles. De când s-au întâlnit, Anamaria şi Supai, căci aşa l-a botezat cântăreaţa  pe patruped, sunt nedespărţiţi.
 
Merg peste tot împreună, atât la shopping, cât şi la restaurant, pentru că în America nu sunt restricţii în privinţa animalelor de companie, câinii find acceptaţi aproape oriunde.
 
 
Foto: Facebook
 
 
Mai mult, Ferentz a avut emoţii, căci a fost nevoită să facă zilele trecute un drum până la New York, acolo unde a avut şi câteva spectacole, aşa că a luat decizia de a pleca împreună cu Supai, bineînţeles cu avionul!
 
Şi-a dus căţelul la veterinar, a obţinut fişa medicală necesară deplasării cu avionul a acestuia şi s-au îmbarcat astfel amândoi, din Los Angeles până la New York, pentru un zbor de 5 ore!
 
 
Foto: Facebook
 
“M-am dus la Grand Canyon pentru a filma  videoclipul şi exact când am terminat a doua zi de filmare şi ne întorceam spre rezervaţie, sus la cascada Supai, am văzut un căţeluş frumos foc, dar slab mort…
 
Foto: Facebook
 
Am întrebat turiştii pe lângă care se plimba al cui este şi au zis că nu este al lor, a mers după ei până la cascadă. Am ştiut în secunda aceea că va fi al meu! M-am îndrăgostit subit de ochii mari şi făţuca lui haioasă. L-am luat cu noi în rezervaţia indiană, acolo unde aveam instalate corturile, i-am dat de mâncare şi a adormit sub masă.
 
Dimineaţa, când am plecat înapoi spre Los Angeles, l-am luat cu mine şi l-am cărat pentru 12 mile în braţe, ajutată fiind şi de prietenii mei. Nu ştiu cum am supravieţuit nici eu nici căţeluşul la o temperatură de peste 40 grade Celsius în deşert, mergând aproape cinci ore pe jos şi urcând până unde ajung maşinile sau elicopterul…
 
 
Foto: Facebook
 
Dar iată că suntem bine sănătoşi acum şi am ajuns din sălbăticie în Beverly Hills, Laguna Beach şi New York. Până acum, Supai a văzut cele mai frumoase locuri din America! Este un căţel norocos, tare iubit şi răsfăţat. Dar şi atât de bun şi isteţ. Mă face să râd mereu şi asta contează cel mai mult.
 
Am zburat cu el de la L.A. la N.Y., timp de 5 ore şi a dormit tot drumul. Am avut emoţii! Este super înţelept şi îi spun mereu că este ca un indian bătrân şi înţelept! Nu mă pot despărţi de Supai! Când l-am văzut prima dată, a fost dragoste la prima vedere, aşa că l-am adoptat imediat!”, spune Anamaria Ferentz.