Anamaria Ferentz a aşteptat 13 ore să-l vadă pe Eminem într-un concert la Pasadena!

Apropo.ro / 15.08.2014, 06:00
Anamaria Ferentz a aşteptat 13 ore să-l vadă pe Eminem într-un concert la Pasadena!
În tot acest timp, artista şi-a făcut prieteni noi printre fanii celebrului rapper şi i-a învăţat să joace “Macao”!
După ce a savurat live concertele unor artişti precum Prince, Beyonce, Michael Bubble, Leonard Cohen, Josh Groban, Pitbull, Enrique Iglesias, Aerosmith şi George Michael, Anamaria Ferentz se declară încântată maxim de spectacolul la care a luat parte recent în Pasadena.
 
A fost la concertul lui Eminem şi declară cu mâna pe inimă că acesta a fost unul dintre cele mai bune show-uri la care a luat parte vreodată! Şi pentru că şi-a dorit să-l vadă pe Eminem în carne şi oase, cât mai aproape de ea, Ferentz s-a trezit de dimineaţă şi a plecat la drum în compania prietenilor săi. A ajuns în Pasadena cu 13 ore mai devreme de începerea concertului şi…s-a pus pe aşteptat! A râs, s-a distrat, a jucat cărţi, mai precis i-a învăţat pe unii dintre fanii Eminem să joace “Macao” şi a aşteptat nerăbdătoare să treacă timpul şi să înceapă show-ul! Tot efortul pentru a obţine un loc bun în fata scenei! Şi a meritat!
 
 
Foto: Arhiva personală
 
„Pentru mine ca artist este o mare bucurie ori de câte ori văd nume mari ale muzicii în desfăşurare, pe scenă, la concerte! Şi bucuria este cu atât mai mare cu cât artistul pe care îl văd pe scenă, este unul dintre favoriţii mei. Efortul pe care l-am făcut pentru Eminem l-aş mai fi făcut doar pentru Michael Jackson, de fapt pentru Michael aş fi făcut mult mai mult de atât…”, începe să povestească Anamaria Ferentz.
 
Foto: Arhiva personală
 
“Eu şi prietenii mei ne-am cumpărat bilete la concertul lui Eminem din Pasadena, la categoria „General Admission Pit 1”, adică exact în fata scenei. Pentru asta trebuie să fii printre primii la intrarea pe stadion, pentru a putea într-adevăr să ajungi să stai chiar în faţa scenei. Aşa că m-am trezit la 4 dimineaţa, (după ce am dormit doar 3 ore în acea noapte), i-am luat şi pe prietenii mei, (un producător muzical român care locuieşte în L.A. şi o studentă, şi ea producător muzical în devenire) cu care am fost la concert şi am ajuns în Pasadena la 7 dimineaţa. Imediat ne-am aşezat la rând la intrarea pe stadionul unde avea să concerteze Eminem. Eram printre primii… În faţa noastră era o femeia care venise pentru Rihanna, (singura de altfel), venise de 3 zile şi încă 2 cupluri care veniseră cu o seară înainte. Am stat în acel loc până la 6 seara când s-a făcut intrarea pe stadion. Adică 11 ore. Iar la ora 20 a început concertul, deci în total aşteptarea a durat 13 ore!”, a mai mărturisit artista noastră.
 
Timp de 10 ore nu a mers la toaletă pentru că n-a vrut să piardă locul din primul rând la concert
 
Ferentz a plecat pregătită la drum, cu scaune pliabile după ea, cu un prosop pe care să se poată aşeza cât timp aşteaptă să intre la concert, cu apă, mâncare şi…cărţi de joc, pentru a face timpul să treacă mai uşor şi aşteptarea mai frumoasă.  În plus, pentru că nu a vrut să-şi piardă locul din primul rând şi să nu reia din nou coada la care trebuia să stea pentru a intra pe stadion la concertul lui Eminem, Ferentz nu s-a mişcat din fata scenei. Aşa că timp de 10 ore nu a putut merge nici la toaletă!
 
Foto: Arhiva personală
 
Foto: Arhiva personală
 
“După ora 14.00 nu am mai putut merge la toaletă, (să nu pierdem locul sau să nu ne mai lase să intrăm din nou pe stadion şi să stăm la rând) şi până la 12 noaptea aia a fost, n-am crezut vreodată să nu merg la toaletă 10 ore!”, spune cântăreaţa.
 
I-a învăţat pe străini să joace “Macao”
 
“Aşteptând atâtea ore ne-am făcut prieteni printre fanii înrăiţi ai lui Eminem, veniţi de peste tot şi i-am  învăţat să joace “Macao”!
Şi uite aşa, două românce, o chinezoaică şi doi americani au strigat „Macao”, aşteptând să intre la specatcol la Eminem. A fost super amuzant, chiar nu ştiu când au trecut  cele 11 ore de aşteptare. Nu am avut timp să mă plictisesc…
 
Foto: Arhiva personală
 
 
Nu i-a plăcut Rihanna!
 
“Eminem este cel mai  bun artist pe care l-am văzut! Nu numai că transmite dar simţi tot ce cânta până în măduva oaselor. Sunt încă marcată de acest concert şi aşa voi rămâne până când voi avea norocul să mai trăiesc aşa ceva. A fost o experienţă de neuitat!
N-am amintit nimic de Rihanna, chiar dacă a fost şi ea în acest mini turneu şi în acest show. Dintr-un stadion de 90.000 de oameni cred că doar 10%  au venit pentru ea şi asta s-a văzut în manifestarea publicului care abia aştepta să mai apară Eminem pe scenă! Din păcate, Rihanna este doar un produs, care vinde dar nu transmite nimic live. Nu mi-a venit să cred! A cântat 90% peste înregistrările din studio şi tot show-ul ei a fost lipsit de vlagă, lipsit de energie. Dar voi aprecia în continuare toată muzica făcută pentru ea şi timbrul ei special”, a mai spus Anamaria Ferentz în încheiere.