Anamaria Ferentz, amanta lui Remus Truica?!

Apropo.ro / 05.09.2011, 11:30
Anamaria Ferentz, amanta lui Remus Truica?!
Se zvoneste ca Anamaria Ferentz ar fi fost una dintre cele doua amante ale lui Remus Truica, pe cand sotia acestuia era insarcinata.

Miliardarul Remus Truica a stiut sa iubeasca si a facut-o cu trei femei odata. Pe cand sotia Irina era insarcinata, Remus isi gasise doua femei pe care sa le iubeasca. Una dintre acestea a fost Anamaria Ferentz, cantareata despre care s-a scris ca a avut o relatie si cu Tiriac senior, iar cealalta amanta i-a fost si secretara la guvern.

Pe langa cele doua, Truica s-a mai iubit si cu Patricia Kaas, despre care se spune ca i-ar fi propus sa se lase de muzica.

Si cum Remus avea prea multa dragoste de oferit, el isi insela sotia cu amanta, iar amanta cu o alta amanta. Si s-a descurcat o vreme…

Cu Anamaria Ferent a fost cuplat un an de zile. Am auzit ca i-a facut si tot felul de daruri scumpe, ca era un tip galant. Totusi, in aceeasi perioada, Remus era si cu secretara lui de la acea vreme, de la guvern”, au declarat surse pentru Click.ro

„Cu putin timp inainte sa nasca, Irina i-a gasit sotului, in telefon, zeci de mesaje dintre el si cele doua. Practic, el isi insela sotia cu doua amante in acelasi timp exact cand ea era insarcinata. La acel moment, Remus si-a cerut scuze in fata sotiei, i-a promis acesteia ca nu mai face, iar ea, pentru ca era in pragul nasterii, l-a iertat”, mai spun sursele.