Anamaria Ferentz, petrecere surpriză

De: Nicoleta Nicolae / 23.05.2015, 08:00
Anamaria Ferentz, petrecere surpriză
De un an de zile Anamaria Ferentz are un căţel. De cand l-a adoptat pe Supai, un patruped pe care l-a gasit in desert in America, in timp ce filma acolo un videoclip, viata artistei s-a schimbat total.

Rade mai mult, a devenit mai responsabila  si e foarte fericita. Mai mult decat atat, catelul e ca si copilul ei si o insoteste peste tot, chiar si  atunci cand pleaca cu avionul.  Recent, Supai a implinit un an, iar Ferentz i-a pregatit o zi de nastere pe cinste. “A fost ziua lui Supai, a implinit un an si e deja mai mare ca mineJ) I-am pregatit o super petrecere la curte. A plouat foarte tare, dar tot am petrecut! A primit jucarii, felicitari, mancare, flori. I-am organizat totul ca la carte si ne-am simtit tare bine, a fost foarte bucuros”, spune Ferentz, incantata de baietelul ei patruped.

In America, Anamaria Ferentz este invitata din ce in ce mai des sa cante la diferite evenimente. Recent, artista a cantat la un spectacol organizat pentru Ziua Mamei, dar si la un eveniment sportiv si unul caritabil, care a avut loc la Gaslamp, in Long Beach California. Ferentz a fost invitata apoi in Florida pentru a sustine un recital la o serbare campeneasca.