Anamaria Ferentz se întoarce miercuri în America! Uite unde a petrecut cea mai romantică vacanţă!

Apropo.ro / 20.02.2015, 17:53
Anamaria Ferentz se întoarce miercuri în America! Uite unde a petrecut cea mai romantică vacanţă!
A venit în ţară înainte de sărbătorile de iarnă, pentru a rezolva mai multe treburi organizatorice dar şi pentru a definitiva procesul cu fostul soţ, pe care l-a dat în judecată pentru daune morale. Anamaria Ferentz se pregăteşte acum să se întoarcă în America, la Los Angeles, acolo unde locuieşte de patru ani de zile.
 
 
“Mă întorc în America, acolo unde voi desfăşura activităţi artistice şi mă voi ocupa de cariera mea profesională. M-am bucurat de scurta vacanţă în România, am avut câteva cântări frumoase, mi-am revăzut prietenii şi după ce am îndurat frigul din ultima vreme am plecat o săptămână în Dubai, în vizită la nişte prieteni, acolo unde a fost superb şi neaşteptat de frumos, dar şi am avut parte de una dintre cele mai romantice vacanţe din viaţa mea!”, a mărturisit Anamaria Ferentz.
 
I s-a făcut o rochie în doar  patru ore
 
 
 
 
Anamaria Ferentz a strălucit aseară la petrecerea OK! Golden Night. Cântăreaţa a purtat o rochie Black-Swan cu spatele gol, de red-carpet, cu aplicaţii manuale, realizată special pentru ea în aceeaşi zi, în 4 ore de lucru. Ferentz a fost astfel o apariţie delicată şi rafinată, care a atras priviri admirative.