Anamaria Ferentz şi-a făcut o viaţă nouă în America. Cine e iubitul? – FOTO

De: Cătălina Matei / 25.10.2016, 11:21
Anamaria Ferentz şi-a făcut o viaţă nouă în America. Cine e iubitul? - FOTO
Anamaria Ferentz (40 de ani), fosta componentă a trupei Demo şi fosta soţie a lui Marcel Toader şi-a găsit fericirea peste Ocean.

A plecat de ani buni din România şi şi-a încercat norocul în muzică, iar acum şi-a întâlnit şi jumătatea. Un american i-a furat inima şi o face fericită.

„Iubitul meu este american. Nu are nicio legătură cu domeniul meu de activitate, lucrează în imobiliare. Şi eu mi-am luat licenţa ca agent imobiliar. Este un om foarte simplu, îi place să trăiască simplu. Este foarte cumpătat şi nu are nicio legătură cu snobismul. Lângă un aşa om eşti mai cu picioarele pe pământ. Mă completează din multe puncte de vedere, e mai matur decât mine, deşi ca vârstă suntem la fel. Mă temperează, ceea ce îmi place. Este bogat sufleteşte, este un om care munceşte extrem de mult şi nu aruncă cu banii în stânga şi-n dreapta. Cel mai important e timpul pe care mi-l acordă mie şi felul în care se comportă cu mine”, a declarat Anamaria Ferentz la o emisiune tv.

Fosta soţie a lui Marcel Toader a povestit despre viaţa pe care o duce pe continentul nord-american: „Am plecat din România pentru o viaţă liniştită. Atipic faţă de alte persoane publice care pleacă pentru a fi descoperite la Hollywood, eu am plecat ca să fiu un om normal, să trăiesc liniştită şi să nu mai fiu în lumina reflectoarelor. Mi-a reuşit o perioadă scurtă, pentru că dragostea de muzică nu iese din mine. Dacă o ai în sânge, pur şi simplu e de la Dumnezeu şi oricât ai vrea să o îngropi, nu reuşeşti. Am cântat pentru comunităţile de români de peste tot, am avut parte de festivaluri senzaţionale.”

Foto Facebook