Anamaria Ferentz, sprijinită de “Burlacul” Andrei Andrei

Apropo.ro / 26.01.2015, 09:00
Anamaria Ferentz, sprijinită de “Burlacul” Andrei Andrei
Anamaria Ferentz iubeşte copiii şi se implică cât se poate în proiectele care îi au în vedere pe cei mici, în mod special pe copiii cu probleme.
 
 Zilele trecute, artista a fost prezentă la deschiderea Centrului Help Autism Pipera, pentru că îşi doreşte să tragă un semnal de alarmă şi să se implice cât mai  mult în astfel de cazuri.  În demersul său i s-a alăturat un prieten bun de-al cântăreţei, “Burlacul” Andrei Andrei, care, la rândul său, a dat şi el o mână de ajutor copiilor diagnosticaţi cu autism. Deşi la un moment dat s-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu, Ferentz spune despre ea şi Andrei Andrei că sunt doar prieteni şi atât. “Eu şi Andrei suntem doar prieteni buni şi el mi s-a alăturat acum în a da o mână de ajutor copiilor bolnavi de autism. Îmi doresc să susţin cât pot această asociaţie”, declară artista.
 
 
“Directoarea centrului Help Autism este mama unui copil diagnosticat cu autism şi după multiple cercetări, stres şi timp pierdut în găsirea medicilor potriviţi şi a tratamentului potrivit, şi după ce copilul ei s-a tratat în proporţie de peste 80%,  s-a gândit că poate veni astfel în ajutorul părinţilor aflaţi în aceeaşi situaţie, care nu ştiu încotro să o ia şi cum să îşi ajute copiii mai bine…  Şi aşa a înfiinţat centre mai întâi în Bucureşti şi apoi în toată ţara şi ajută părinţii disperaţi care nu ştiu ce să facă în momentul în care descoperă această boală la copiii lor.
Mie mi se pare extraordinară această poveste, această iniţiativă, iar această femeie mi se pare un înger. Şi de aceea încerc să ajut cât pot, să fac mediatizată această asociaţie, pentru a veni în ajutorul părinţilor cu copii bolnavi de autism şi să ştie că această asociaţie îi poate ajuta gratis”, spune Ferentz.