Anamaria Ferentz vrea să cânte cu Eminem

Apropo.ro / 29.11.2012, 16:00
Anamaria Ferentz vrea să cânte cu Eminem
Anamaria Ferentz declară că printre artiștii ei favoriți pentru un duet muzical se numără și Eminem. Acesta nu este singurul pe care artista "a pus ochii".

Anamaria Ferentz duce o viață liniștită în America, locul în care și-ar dori să se lanseze pe plan muzical. În prezent, Anamaria are numeroase spectacole în multe state din SUA, a cântat la evenimente private pentru românii stabiliți acolo.

Am cântat la festivaluri și evenimente private pentru comunitățile românești din NY, Chicago, Maryland, Washington DC, Detroit, Atlanta, Pennsylvania…Cu aceste ocazii am vizitat locuri superbe și am cunoscut oameni minunați și adevărați prieteni pe viață. De aceea, mă consider un om norocos!!!„, spune Ferentz pentru protvmagazin.ro

anamaria

Am muncit și ca agent imobiliar, după ce am făcut școala și mi-am luat licența în domeniu. Dar înainte de asta am și fost hostess la câteva evenimente, ținând locul unei colege de la școală. A fost o experiență interesantă. Intotdeauna mi-am dorit să văd cum este și în pielea altor personaje. Recunosc, îmi place mai mult personajul meu… În NY am o viață echilibrată„, mai spune artista.

Printre starurile preferate alături de care ar face un duet se află Eminem, Pitbull, Akon, Sean Paul, Marc Antony.

Deși nu a ajuns, încă, să cânte pe aceeași scenă cu ei, Anamaria Ferentz i-a întâlnit pe Susan Sarandon, Keanu Reeves, Marc Antony, Chris Rock, Anne Hathaway, Wayne Knight din „Seinfeld”, Anemona, Monica Bârlădeanu, Vlad Ivanov și mulți alții.

Citește mai multe detalii despre interviul cu Anamaria Ferentz, pe protvmagazin.ro

Foto: Arhivă personală