Anamaria Ferentz, zi de naştere cu familia, la munte

Apropo.ro / 17.12.2014, 08:00
Anamaria Ferentz, zi de naştere cu familia, la munte
Anamaria Ferentz şi-a sărbătorit ziua de naştere duminică, 14 decembrie. Şi pentru că aniversarea a găsit-o în ţară, artista nu şi-a dorit o petrecere ci o zi liniştită, pe care s-o petreacă împreună cu mama şi fratele ei, undeva la munte, după o perioadă plină de filmări pentru programele de Crăciun şi Revelion.
 
 
“A fost cea mai frumoasă zi de naştere de până acum. Mi-am dorit să o petrec liniştită, în familie, la munte. Şi aşa am şi făcut: am petrecut-o în locuri inedite pentru familia mea, mai ales pentru mama, la Sinaia, pe pârtie, la cota 1400, la Castelul Peleş şi Pelişor, la Predeal, unde Supai, căţelul meu, a fost muşcat de ureche de un alt câine. Şi apoi la Sinaia, în piaţa mare foarte frumos împodobită de Crăciun. Nu prea sărbătoresc eu ziua mea de naştere, de obicei, dar anul acesta chiar am vrut să fie în familie şi a fost superb”, a spus Anamaria Ferentz.
 
 
 
Chiar dacă s-a simţit bine de ziua ei, Ferentz nu a putut să nu se gândească la bunica ei, pe care a pierdut-o acum ceva timp şi pe care o sărbătoarea în aceeaşi zi cu ea.
 
 
 
 
 
 
“De câţiva ani ziua mea de naştere este umbrită de faptul că mămăiţa nu mai este şi îmi este greu să sărbătoresc. Zilele noastre de naştere sunt în aceeaşi zi: 14 Decembrie. Ştiu că este prezentă spiritual în vieţile şi sufletele noastre dar îmi este greu încă să accept…Mămăiţa mea ar fi împlinit anul acesta 90 ani… De ziua noastră port mereu aceeaşi bluză, bluza ei care are în jur de 70 ani”, a mai mărturisit artista.