Anamaria Marinca, într-un nou film alături de Glenn Close şi Gemma Arterton

De: Nicoleta Nicolae / 25.05.2015, 17:00
Anamaria Marinca, într-un nou film alături de Glenn Close şi Gemma Arterton
Anamaria Marinca a început, în Marea Britanie, filmările pentru pelicula "She Who Brings Gifts", un thriller cu accente horror, în care le are ca partenere de platou pe Glenn Close şi Gemma Arterton.

Filmul, care va avea premiera anul viitor, este un thriller cu accente horror, plasat într-un viitor distopic şi spune povestea unui copil neobişnuit, micuţa Melanie. Protagonista este un „caz” examinat într-un buncăr de oameni de stiinţă aflaţi în căutarea unui antidot împotriva unei boli criptogamice care îi ameninţă pe ultimii supravieţuitori ai planetei, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Regizorul peliculei, Colm McCarthy, a lucrat pentru serialele britanice „Peaky Blinders” şi „Sherlock”, care au cunoscut succesul internaţional. Scenariul este scris de M.R. Carey şi are la bază bestsellerul „The Girl With All the Gifts” de acelaşi autor.

„Am citit cu mare interes scenariul şi am acceptat provocarea unui rol negativ într-un film «genre». Pe platourile de filmare din regiunea West Midlands, lângă Birmingham, sunt în general mai mulţ copii decat adulţi şi e o atmosferă extraordinară. Până acum am avut scene cu Sennia Nanua (care o interpretează pe Melanie) şi Gemma Arterton. Aştept cu nerabdare filmările din această săptămână, cu Glenn Close. Urmează momente intense, pentru care ne antrenăm cu un cunoscut coregraf de la Royal Opera House, Dan O’Neill”, a declarat Anamaria Marinca.

Sursa MEDIAFAX